Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την 5μηνη κοινωφελή εργασία

Όταν η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας πριν τις εκλογές της 6-5-2012 είχε εκδώσει ανακοίνωση και μιλούσε για λίστες και μαγειρέματα προεκλογικά σχετικά με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, δέχτηκε την πρωτοφανή καταγγελία του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, ότι όλα αυτά ήταν ψευδή και δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Η ροή των πραγμάτων και των εξελίξεων από τότε μέχρι σήμερα, απέδειξε ότι «καπνός χωρίς φωτιά» δεν βγαίνει. Είχαμε λοιπόν τον διαγκωνισμό του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και του Δημάρχου Μεσολογγίου, ποιος εκ των δύο θα διακινήσει τις λίστες επιλογής όσων έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα, προκειμένου να ενημερώσουν σχετικά τους πολιτικούς τους φίλους. Ως αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας είχαμε την παραίτηση 4 εκ των 9 μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, με αποτέλεσμα ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης ουσιαστικά να είναι ακέφαλος και το πρόγραμμα να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Η Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου με αφορμή τα παραπάνω, αλλά και με βάση τις τεράστιες ανάγκες απασχόλησης, λόγω της διογκούμενης ανεργίας στην ευρύτερη περιοχή, καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όπως:
1)            Επιταχύνουν τις διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος.
2)            Σταματήσουν τις κατηγορίες που εκτοξεύουν δεξιά και αριστερά, διότι και υπόνοιες δημιουργούν και υπονομεύουν το πρόγραμμα εκ των έσω.
3)            Ολοκληρώσουν την συγκρότηση νέου Δ.Σ. στον Εμπορικό Σύλλογο, διότι το πρόγραμμα θα είναι στον αέρα και δεν μπορούν με τον τρόπο αυτό να εμπαίζονται οι άνεργοι και νέοι που προσδοκούν να ανοίξουν μια χαραμάδα ελπίδας στο μαύρο τοπίο της ανασφάλειας και της φτώχειας.
Προχωρήστε λοιπόν, τάχιστα, διότι οι ευθύνες θα σας βαρύνουν ολοκληρωτικά.
Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου