Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Δημάρχου του Lawrence Kansas κ. Bob Schumm ,στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου





Αναχώρησε σήμερα το πρωί από το Μεσολόγγι ο δήμαρχος του Lawrence Kansas Bob Schumm, ο οποίος συνοδεύονταν από τον αντιδήμαρχο Aron Cromwell και δωδεκαμελή αποστολή.
Ο κος Schumm  ολοκλήρωσε έτσι την επίσκεψη του στην περιοχή μας στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δυο πόλεων.

Το Σάββατο 28 Ιουλίου και παρακολούθησαν την εξαιρετική παράσταση ΄΄Ορέστης΄΄ από το τμήμα θεατρολογίας του Πανεπιστημίου του Κανσας. Πριν την έναρξη της παράστασης τίμησαν την συμπολίτισσα μας κα Δήμητρα Πίτσικου κάνοντας την επίτιμη δημότη του Lawrence.

Tην Κυριακή 29 Ιουλίου ο δήμαρχος ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης υποδέχτηκε την αμερικανική αποστολή στην δημοτική πινακοθήκη όπου και ξεναγήθηκαν. Μετά από την καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων ο Δήμαρχος ιεράς πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης απένειμε εύφημο μνεία στη κα Πιτσικου και τον κο Μπαλωμένο, για την εθελοντική τους προσφορά και τη βοήθεια που παρέχουν τόσα χρόνια άμισθα, για τις απαραίτητες για την αδελφοποίηση των δυο πόλεων ενέργειες.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, παρέθεσε γεύμα στην Αμερικανική Αποστολή, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να χορέψουν παραδοσιακούς χορούς με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μεσολογγίου. Αξίζει να σημειωθεί πως στο γεύμα παρευρέθη και ο Δήμαρχος της Μόρφου της Κύπρου κ. Πίττας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου