Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

«Οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Παναγία Ελεούσα από το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου»

Παρουσία του Συμβουλίου και των παιδιών του Ιδρύματος «Παναγιά Ελεούσα», ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης παρέδωσε σήμερα στην πρόεδρο του Ιδρύματος κα Μαρία Τσούτσου, τα έσοδα από το φιλανθρωπικό Αγώνα των Παλαιμάχων Ολυμπιακού – Α.Σ. Αχελώου .
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε : Είναι ηθική μας υποχρέωση τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, να στηρίζουμε εμπράκτως φορείς κοινωνικής πρόνοιας, όπως το ίδρυμα «Παναγιά Ελεούσα » που παρουσιάζουν τόσο μεγάλο έργο, με το οποίο προσπαθούν να καλύψουν το κενό που δημιουργεί η απουσία κρατικών δομών πρόνοιας. Μπορώ να διαβεβαιώσω τη διοίκηση του ιδρύματος πως από τη μεριά της δημοτικής αρχής θα οργανωθούν και στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες, ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθεια που καταβάλουν, με αυταπάρνηση και πολύ αγάπη, οι άνθρωποι του Ιδρύματος για να μπορούν τα παιδιά να ελπίζουν σ΄ ένα καλύτερο μέλλον.
Η πρόεδρος του «Παναγιά Ελεούσα» Μαρία Τσουτσου αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για την οικονομική ενίσχυση δήλωσε : Στο πρόσωπο του δημάρχου Μεσολογγίου κ. Κατσούλη, έχουμε βρει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, έναν συμπαραστάτη στον αγώνα που καθημερινά δίνουμε για τα παιδιά του ιδρύματος. Προσμένουμε και στο μέλλον να μας στηρίξει, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και ο Δήμος λογω της κρίσης που υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου