Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η 2η έκθεση Τοπικών Προϊόντων στο Λιμάνι Μεσολογγίου, με τις καλύτερες κριτικές από το σύνολο των συμμετεχόντων και των επισκεπτών, να την συνοδεύουν.





Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, μετά το τέλος των εργασιών του τετραήμερου δήλωσε:
"Πέρυσι δώσαμε την υπόσχεση πως θα υπήρχε η ανάλογη συνέχεια στην πρώτη έκθεση τοπικών προϊόντων. Με τα 90 περίπτερα και τους 15.000 επισκέπτες, εύλογα υποστηρίζουμε ότι την υπόσχεση μας αυτή την κρατήσαμε και νιώθουμε πολύ υπερήφανοι που καταφέραμε φέτος να τη βελτιώσουμε παρ΄ολες τις δυσκολίες της εποχής και να την καταστήσουμε περιφερειακής εμβέλειας με πανελλήνια αναγνώριση.

Οφείλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες: 
-Στους συνδιοργανωτές, ήτοι την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου – Ναυπακτίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, για την αγαστή τους συνεργασία.
-Στους εκθέτες που μας εμπιστευτήκαν, στους επιχειρηματίες που διαφημίστηκαν μέσω της Έκθεσης, καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας.
        -Στον Αντιδήμαρχο Κοταντάκη Δημήτρη και στο Γραφείο Επιχειρηματικής Δράσης του Δήμου, ιδιαιτέρως δε στην Κρασσά Πέπη και στον Τερζάκη Μανώλη, που ήταν η «ψυχή» της όλης προσπάθειας.
-Στους εργαζόμενους του Δήμου και ιδιαιτέρως στις εργαζόμενες της Κοινωφελούς μας Επιχείρησης, καθώς και στους εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά.
        -Στον κο Δημητρόπουλο, στον οποίο ανήκει η έκθεση λαογραφικού υλικού Αγροτικής Τεχνολογίας και Εργαλείων του Περασμένου Αιώνα 
-Στον κο Αρτίκο Βασίλη για την έκθεση φωτογραφίας στην είσοδο της έκθεσης     
-Στους υπευθύνους και όλα τα μέλη των καλλιτεχνικών σχημάτων που μας κράτησαν συντροφιά, ήτοι: Τον κο Χολέβα Σπ. και Βλαχογιάννη Χρ. για την καλλιτεχνική επιμέλεια των συναυλιών, το Χορευτικό Συγκρότημα του Δήμου μας, τον Πολιτιστικό– Μορφωτικό Σύλλογο «Το Αιτωλικό», τη Σχολή Χορού Dance Academy για την βραδιά Latin και  τους Συλλόγους Άγιος Ιωάννης Ευηνοχωρίου , Αρχαία Καλυδώνα καθώς και τους Συνεταιρισμούς Αλιέων «Η Κλείσοβα» και «Αγία Ειρήνη» για τη βραδιά τοπικής γαστρονομίας.

Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω όλους  τους συμπατριώτες μας που και φέτος στήριξαν την προσπάθεια μας, η οποία σταδιακά μετατρέπεται σε  θεσμό για την περιοχή μας δίνοντας τους την υπόσχεση πως του χρόνου η 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων θα είναι ακόμα καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου