Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Πρόσκληση Συμμετοχής για την 4η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων "Θεάτρου Όψεις", Αιτωλικό 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ" ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤOΣ
Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό»
http://etolikotheater.weebly.com/
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την τέταρτη διοργάνωση της Θεατρικής Συνάντησης «Θεάτρου Όψεις» και να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε σε αυτή.
Και το φετινό καλοκαίρι οργανώνουμε για τέταρτη συνεχόμενη φορά το "Θεάτρου Όψεις" - Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων  (http://theatropsis.weebly.com/)
To «Θεάτρου Όψεις» είναι πρώτα πρώτα μια θεατρική συνάντηση. Η συνάντηση αυτή δεν έχει το διαγωνιστικό χαρακτήρα που έχουν άλλα ερασιτεχνικά φεστιβάλ, αλλά έχει το χαρακτήρα της γιορτής και βασικό της σκοπό να φέρει σε επικοινωνία τον κόσμο με το θέατρο. Το φεστιβάλ αυτό έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη μας και στο Δήμο της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, και πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στο Υπαίθριο Θέατρο του Αιτωλικού, τον Ιούλιο μήνα
ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Στα πλαίσια των θεατρικών συναντήσεων κάθε χρόνο, τιμούμε έναν άνθρωπο των γραμμάτων και των τεχνών, στον οποίο είναι αφιερωμένο το «Θεάτρου όψεις», ξεκινώντας από καλλιτέχνες που κατάγονται από την περιοχή μας. Την πρώτη χρονιά, τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Αιτωλικιώτης ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής, τη δεύτερη ο συντοπίτης μας Χρήστος Καλαβρούζος, ενώ πέρυσι η επίσης Αιτωλικιώτισσα Ροζίτα Σώκου.
Για να δείτε αναλυτικά τους όρους και τις συνθήκες συμμετοχής, όπως επίσης για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://theatropsis.weebly.com/alpharhochiiotakappa942/4-2015-o
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες  για το Θεάτρου Οψεις:
http://theatropsis.weebly.com/
για τη θεατρική μας ομάδα:
http://etolikotheater.weebly.com/
https://www.facebook.com/etolikotheater
https://www.youtube.com/user/etolikotheater
για τον πολιτιστικό μας σύλλογο:
http://pmsaitoliko.weebly.com/
https://www.facebook.com/etoliko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου