Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Πάρτυ στο φως του φεγγαριού για το 1ο Φεστιβάλ Συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγίου



Το βραδάκι της Τρίτης 24 Αυγούστου, στο δασάκι του λιμανιού, με πανσέληνο να φωτίζει τη λιμνοθάλασσα και μουσική ανάμεσα στα δέντρα ήταν το σκηνικό που διάλεξε ο Συ.Νε.Μ.Α. για να διοργανώσει μια Συναυλία – Βeach Ρarty στα πλαίσια του 1ου φεστιβάλ Συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγίου. Ξεπερνώντας τα προβλήματα και την αργοπορία που προκλήθηκε από τον υπεύθυνο για τον ήχο, τα συγκροτήματα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το κοινό συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε συναυλία από 4 τοπικά συγκροτήματα, έκθεση φωτογραφίας με κεντρικό θέμα τη λιμνοθάλασσα και beach party στο αυτοσχέδιο μπαρ δίπλα στη θάλασσα.
Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 και το πρώτο συγκρότημα που ανέβηκε στη σκηνή ήταν οι “Toys in the attic”, οι οποίοι στην παρθενική τους εμφάνιση σε κοινό απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια, τόσο για την εντυπωσιακά αρμονική ηχητική συνύπαρξη των 5 μελών του συγκροτήματος όσο και για τα φωνητικά της τραγουδίστριάς τους.
Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι “Take to have” με νέα γυναικεία παρουσία στα φωνητικά και απέσπασαν πολύ θερμό χειροκρότημα από το κοινό, που ώρα με την ώρα μεγάλωνε και συμμετείχε περισσότερο.
Τρίτο συγκρότημα ήταν οι “Dream waves”. Τα νεαρά μέλη του συγκροτήματος με τον φρέσκο ρυθμό και τα τραγούδια τους παρέσυραν τον κόσμο, ο οποίος χειροκροτούσε ρυθμικά και τραγουδούσε.
Last but not least… Τελευταίοι ανέβηκαν στη σκηνή οι “Fox Rot”. Το συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια γνωρίσει μια σταθερή ανοδική πορεία στο χώρο της μουσικής σε Μεσολόγγι αλλά και σε γύρω περιοχές, ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθεί η μεγάλη συναυλία του 1ου Φεστιβάλ. Παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισαν τα μέλη της μπάντας “ταξίδεψαν” το κοινό που τους άκουγε, σε ελληνικά και ξένα μουσικά μονοπάτια.
Το κέφι στη συνέχεια μεταφέρθηκε δίπλα στη θάλασσα. Με τον dj να παίζει μουσική, τις δάδες να φωτίζουν παραλία και λιμνοθάλασσα και τα μέλη του Συ.Νε.Μ.Α. να προσφέρουν ποτά και αναψυκτικά στον κόσμο, το πάρτυ κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στο λιμάνι, το κέφι που επικρατούσε και η καλή διάθεση με την οποία αποχωρούσαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αποτελούν σημάδια ότι το πάρτυ είχε επιτυχία.
Τα μέλη του Συλλόγου Νεολαίας δούλεψαν σκληρά για να στηθεί αυτή η εκδήλωση και δεσμεύονται να διατηρήσουν υψηλό το επίπεδο των εκδηλώσεων που έρχονται. Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευχή μας, αυτό το Φεστιβάλ να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στην πόλη του Μεσολογγίου και τους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου