Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ υπ. Βουλευτή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιτ/νίας Κοκκινοβασίλης Πολυδεύκης

Γιατί ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η πιο δυνατή απάντηση, για το μέλλον που μας ετοιμάζουν στο σάπιο σύστημα που ζούμε. Η στήριξη και ψήφιση των ψηφοδελτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  στις 6 Μάη είναι ένα δυναμικό κάλεσμα  για την αντικαπιταλιστική ανατροπή που απαιτείται στην εποχή μας. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανοίγει το δρόμο για μια άλλη κοινωνία, των αναγκών και των δικαιωμάτων των φτωχών και καταπιεσμένων.

Μια κοινωνία πραγματικής επιβίωσης των εργαζομένων που σήμερα οδηγούνται στην καταστροφή, των επαγγελματοβιοτεχνών που βλέπουν τα μαγαζιά τους να κλείνουν ενώ οι ίδιοι πνίγονται  στα χρέη. Μια κοινωνία δικαιοσύνης για τον αγρότη που βλέπει την σοδειά του να γίνεται αντικείμενο λεηλασίας των κερδοσκόπων και των μεσαζόντων. Μια κοινωνία με προοπτική και ελπίδα για τον νέο που τα πτυχία του κουρελιάζονται με αμοιβή 500ΕΥΡΩ, χωρίς ωράριο και ασφάλιση. Μια κοινωνία διάσωσης τους ενός και πλέον εκατομμυρίου ανέργων που ψάχνουν μάταια για εργασία και βλέπουν το επίδομα ανεργίας που διαρκώς μειώνεται ως μακρινό όνειρο.

Οι πολιτικοί στόχοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτέλεσαν και θα αποτελέσουν και μετά τις 6 Μάη στόχοι που θέλουμε να συνδεθούν μαζικά και καθοριστικά με το ταξικό εργατικό κίνημα.

Αποτελούν συνέχεια και ολοκλήρωση των μικρών και μεγάλων αγώνων που προηγήθηκαν την τελευταία 2ετία – των απεργιών – των πλατειών – των κινημάτων ανυπακοής ενάντια στα χαράτσια. Αποτελούν οδηγό μας για τους αγώνες που θα έρθουν – πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί.

Ψήφος λοιπόν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ
  • για έξοδο από την Ευρωζώνη
  • για διαγραφή του χρέους
  • για να περάσουν οι τράπεζες στο δημόσιο με εργατικό έλεγχο
  • για να φορολογήσουμε το κεφάλαιο
  • για να σταματήσουμε την λεηλασία του εθνικού πλούτου

«ΑΝΤΑΡΣΥΑ για μια άλλη κοινωνία, της αντικαπιταλιστικής επανάστασης, της εργατικής εξουσίας και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου