Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Καταγγελεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας

ΟΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΑΓΕ;
Απόλυτα έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα την Δευτέρα 30-4-2012 θα ανακοινωθούν στο Μεσολόγγι τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για τις προσλήψεις στην πεντάμηνη εργασία στους Δήμους Μεσολογγίου, Ξηρομέρου και Ακτίου – Βόνιτσας. Δηλαδή μια βδομάδα πριν τις Βουλευτικές Εκλογές της 6-5-2012. Όλα αυτά θεμιτά και σωστά μπροστά στο τεράστιο φάσμα της ανεργίας που πλήττει τους νέους ανθρώπους στην περιοχή μας. Όμως κάποιοι αδιόρθωτοι πολιτικάντηδες του δικομματισμού έχουν το θράσος και σήμερα ακόμα να στέλνουν λίστες με τους εκλεκτούς τους για πρόσληψη την στιγμή κατά την οποία υπάρχει διαδικασία μοριοδότησης ΑΣΕΠ! Το φαινόμενο αυτό ξεπερνάει τα όρια της πρόκλησης και συντηρεί το εμπόριο ελπίδας για στοιχειώδη εργασία. Θέλουμε να τονίσουμε σε όλους αυτούς ότι τα σχέδιά τους έστω και την ύστατη στιγμή δεν θα περάσουν! Η εργασία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα και σε κάθε περίπτωση πρέπει να τηρηθούν τα κριτήρια του προγράμματος που παραπέμπουν στην σχετική μοριοδότηση.
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας καταγγέλλει το γεγονός και δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Ταυτόχρονα καλεί όσους έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση στο πρόγραμμα να είναι σε εγρήγορση, ούτως ώστε να μην περάσουν τα δόλια σχέδια των πολιτικάντηδων του δικομματισμού.
      
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου