Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ενωτικού μας σχήματος για την αμέριστη βοήθειά τους που είχε σαν αποτέλεσμα την εκλογή για πρώτη φορά βουλευτή της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στο Νομό μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ επιμένει στην πολιτική του που στηρίζεται στο τρίπτυχο:
ü  Ακύρωση του μνημονίου·
ü  Συνεργασία αριστερών δυνάμεων·
ü  Εναλλακτικό πρόγραμμα που έχουμε υποβάλει στο λαό και που βγάζει την χώρα από την κρίση με όρους κοινωνίας, υπέρ του κόσμου της εργασίας.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές Γενικές Συνελεύσεις με την παρουσία στελεχών μας για την πολιτική επικαιρότητα και την συνδιαμόρφωση των δράσεων της επόμενης μέρας. 
 Το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. Στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ η Νο 6 παράγραφο αναφέρει τα εξής:
    6. Να επανέλθουν υπό δημόσια ιδιοκτησία και κοινωνικό έλεγχο όλες οι Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμοί στους τομείς της Ενέργειας, των Τηλεπικοινωνιών, των Υδάτινων πόρων - ύδρευσης και των Μεταφορών. Δημιουργία κοινωνικού φορέα ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών με ευθύνη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Κράτους. Ανάκτηση του δημόσιου ελέγχου και ιδιοκτησίας των υποδομών της χώρας (λιμάνια, αεροδρόμια, μαρίνες, δρόμοι, τουριστικές εγκαταστάσεις κλπ), που έχουν παραχωρηθεί ή ξεπουληθεί σε ιδιώτες και ελληνικές και ξένες πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ακύρωση των ΣΔΙΤ και των συμβάσεων παραχώρησης. Ριζική αναμόρφωση, πλήρης διαφάνεια και λαϊκός έλεγχος στο σύστημα ανάθεσης – εκτέλεσης μεγάλων έργων και στις πολιτικές γης.
    Δηλαδή ο δικός μας Π.Παπαδόπουλος παραιτηθείς Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου θα κάνει έλεγχο στους Ολλανδούς της «Μαρίνας Μεσολογγίου»???

    ΑπάντησηΔιαγραφή