Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου


Περί ΣΔΟΕ και άλλων τινών
Το ΣΔΟΕ μας πληροφόρησε δια του τύπου , ότι εντόπισε εικονικά τιμολόγια σε Μαρίνα της Δυτικής Ελλάδος, αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Γνωρίζουμε από καιρό ότι γίνονται κόλπα ( έχουμε στα χέρια μας καταγγελία στο ΣΔΟΕ, Ιταλού ιδιοκτήτη σκάφους) και ότι ο Ολλανδός προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήμα με κάθε μέσο!
 Ο συνεταίρος του, κος Αγγελόπουλος στο διαδίκτυο ήταν σχεδόν σαφής : Τα εικονικά τιμολόγια αφορούν το πάρκιν σκαφών στο Μεσολόγγι. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο κος Λουκόπουλος πριν αποπεμφθεί έστησε την ομάδα του με τον αδερφό του στην προεδρία της εταιρίας, μαζί με οικογενειακούς φίλους από παλιά…                                                        
 Από την «παπαδοπουλκαλιαμπάκεια» εποχή φτάσαμε αισίως στην «λουκοπούλλεια» εποχή.
Ο Μεγαλοπρεπής Πρόεδρος Αλέξανδρος Λουκόπουλος επιβεβαίωσε τον έλεγχο δια της διαψεύσεως!!
Το ζήτημα όμως, για όσους αντιλαμβάνονται έστω και ελάχιστα, είναι, το τι πράττουν οι άλλοι της Λιμενικής Επιτροπής, που υποτίθεται  ότι είναι οι θεματοφύλακες του Δημοσίου συμφέροντος . Οι scouter του Κόμματος τους επέλεξαν για αυτό ακριβώς τον λόγο. Για να είμαστε απολύτως σαφείς, διακρίνουμε μια «δυστοκία» στην επιλογή νέων παικτών (επειδή δεν θέλουν να μπει «γκολ», αγνοούν τούς δεινούς… γκολτζήδες).
Οι περίφημοι υπόλοιποι της Λιμενικής Επιτροπής, είναι αφελείς ή συμπράττουν σιωπηρά?
Ο Διδασκάλου πόσο θα προβληματίζεται ακόμη, για το μέγα αυτό ζήτημα? Κατάλαβε ότι ο Αγγελάκας του έδωσε χοντρή και μακριά σκυτάλη… Είναι στην κορυφή της Διοίκησης (αποκεντρωμένη) και θα έπρεπε σε μια εποχή δύσκολη για την χώρα,  να εστιάζει στην νομιμότητα και τον ανταγωνισμό και όχι να τον απασχολούν τόσο πολύ οι κομματικές ακροβασίες, που μόνο ζημιά προκαλούν.
·         Είμαστε αναγκασμένοι, ως έχοντες νόμιμο συμφέρον, να επανέλθουμε συντόμως…

                                                    Το ΔΣ του Ν.Ο.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου