Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Εκδήλωση στο Αγρίνιο - Γνωριμία με την πλατφόρμα και δωρεάν εγγραφή των χρηστών του Ηλεκτρονικού Καλαθιού Προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ανοικτές εκδηλώσεις με σκοπό την ενημέρωση για τη χρήση του Ηλεκτρονικού Καλαθιού Προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την δωρεάν εγγραφή των ενδιαφερομένων παραγωγών, μεταποιητών, αγροτών, συλλογικών φορέων, αλλά και καταναλωτών - πολιτών, πραγματοποιεί η Περιφέρεια τις επόμενες ημέρες.
Κύριος στόχος αυτών των εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε πόλεις και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, είναι η πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων (παραγωγών, μεταποιητών, αγροτικών συνεταιρισμών, καταναλωτών, κλπ.) για τις υπηρεσίες που προσφέρει το έργο και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για να εγγραφεί στην πλατφόρμα του έργου και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της.
Το έργο ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες και η πρώτη εκδήλωση άμεσης επαφής των ενδιαφερομένων με το Ηλεκτρονικό Καλάθι θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση των έργου Ηλεκτρονικό Καλάθι Προϊόντων της Π.Δ.Ε., στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου την ερχόμενη Πέμπτη 10 Ιουλίου και ώρα 18:30, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το Δήμο Αγρινίου και τις Συλλογικές Αγροτικές Οργανώσεις της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα επιδεικνύεται η πλατφόρμα του Ηλεκτρονικού Καλαθιού και θα γίνεται η άμεση εγγραφή των ενδιαφερομένων αλλά και εκπαίδευση τους στο χειρισμό και τις δυνατότητες της πλατφόρμας, με παράλληλη διάθεση του προωθητικού υλικού.
Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες αντίστοιχες ανοικτές εκδηλώσεις προς το κοινό ώστε να γνωρίσουν από κοντά την πλατφόρμα του Ηλεκτρονικού Καλαθιού Προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα γίνουν την Τρίτη 15 Ιουλίου στην Αμαλιάδα, την Πέμπτη 17 Ιουλίου στην Βάρδα, την Τρίτη 22 Ιουλίου στο Αίγιο, την Πέμπτη 24 Ιουλίου στο Μεσολόγγι και την Τρίτη 29 Ιουλίου στην Πάτρα.
«Στόχος μας με την ολοκλήρωση του έργου Ηλεκτρονικό Καλάθι Προιόντων Π.Δ.Ε. και τη δημιουργία της πλατφόρμας είναι η συγκέντρωση της παραγωγής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε έναν ηλεκτρονικό χώρο, σε έναν ιστότοπο, προκειμένου να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και να ενισχυθεί η εξωστρέφεια με σκοπό την ενίσχυση των αγροτών και των παραγωγών της περιοχής μας» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου