Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

H " ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου


                                                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Άμεση πρόσληψη ιατρών – Γενναία αύξηση πιστώσεων και απομάκρυνση της ανίκανής διοίκησής του ΤΩΡΑ!!
Η πρόσφατη δραματική έκκληση – ανακοίνωση των Διευθυντών Κλινικών του Νοσοκομείου Μεσολογγίου προς τους Υπουργό Υγείας, Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, πιστοποιεί για μια ακόμα φορά την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με την στελέχωση της Ιατρικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Νοσοκομείο της πρωτεύουσας πόλης της Αιτωλ/νίας. Η τάση να γίνει μη αναστρέψιμη η κατάσταση πρέπει να ενεργοποιήσει όλους μας (Δήμο, φορείς της πόλης, Εργατικό Κέντρο, Εμπορικό Σύλλογο, Δικηγορικό Σύλλογο, Ιατρικό Σύλλογο, εργαζόμενους κ.ά.) ώστε να μπει φρένο στη διαφαινόμενη πλέον οριστική κατάργηση της Νοσοκομειακής Μονάδας και την υποβάθμισή της σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ο Συνδυασμός «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» απαιτεί από την υπεύθυνη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ΑΜΕΣΑ τα παρακάτω:
1) Πρόσληψη των οκτώ (8) ιατρών που έχουν κριθεί και δεν έχει προσληφθεί μέχρι τώρα κανένας, ώστε να στελεχωθούν οι αντίστοιχες κλινικές.
2) Γενναία αύξηση των πιστώσεων για την εξυπηρέτηση των πάσης φύσεως αναγκών του Νοσοκομείου.
3) Παύση συκοφάντησης των ιατρών και του νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, που με νύχια και δόντια κρατούν το Νοσοκομείο σε μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή λειτουργία.
4) Απομάκρυνση πάραυτα της ανίκανης διοίκησης του Νοσοκομείου, η οποία με τις πράξεις της είτε ηθελημένα είτε αθέλητα, το οδηγεί στο κλείσιμό του. Η δημόσια υγεία δεν χρειάζεται manager θα στοχεύουν στην ιδιωτικοποίησή της. Αυτοί μπορούν να δουλέψουν και στον ιδιωτικό τομέα όπου υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν. Ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας, έχει το λόγο.
Τώρα λοιπόν που φτάσαμε στο παρά πέντε, ούτε ολιγωρίες χρειάζονται, ούτε υπεκφυγές κομματικού περιεχομένου. Δράση χωρίς προαπαιτούμενα με σκοπό την σωτηρία του Νοσοκομείου της πόλης. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.  
Το Γραφείο Τύπου   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου