Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Οι περιοδείες της Μαρίας Τριανταφύλλου στην Αιτωλ/νία

Μαρία Τριανταφύλλου
Βουλευτής Αιτ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ
Γραφείο: Λ. Δεληγιώργη 1 και πλ. Μπότσαρη
Τηλ: 26310-29266
Φαξ: 2631029266
          mtriantaf67@gmail.com
Site: mariatriantafyllou.blogspot.com19/1/2015
Θέμα: Περιοδείες Μαρίας Τριανταφύλλου.

Η  Μαρία Τριανταφύλλου, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/1 συμμετείχε στη συνέλευση της Ο.Μ. Ναυπάκτου, όπου συζητήθηκε το προεκλογικό κλίμα καθώς και οι άμεσες προτεραιότητες του κόμματος.
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 10/1 παραβρέθηκε στην πρώτη παρουσίαση των υποψηφίων στο Καινούργιο.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ  11/1 παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Σκουτεσιάδας.
Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12/1 το πρωί είχε συνάντηση  με ψαράδες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι   αντιμετώπισαν πρόβλημα με την παραγωγή των χελιών. Το ίδιο πρωί συμμετείχε στην πρώτη εξόρμηση, που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική αγορά του Αγρινίου. Το απόγευμα της Δευτέρας απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων  της Ο.Μ.  Μεσολογγίου.
Την ΤΡΙΤΗ 13/1 το απόγευμα,  συμμετείχε στην περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Ορεινό Βάλτο.

     Την  ΤΕΤΑΡΤΗ 14/1 το πρωί  επισκέφτηκε  δημόσιες Υπηρεσίες στο Μεσολόγγι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  Εφορία,  Λιμεναρχείο, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση κ.α. Το απόγευμα βρέθηκε στη Ναύπακτο για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την παρουσίαση του Ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Η κ. Τριανταφύλλου την ΠΕΜΠΤΗ 15/1 το πρωί  βρέθηκε στο Αγρίνιο και επισκέφτηκε δημόσιες υπηρεσίες: Εφορία, ΔΕΥΑ, ΔΕΗ κ.α.,  καθώς και την αγορά Αγρινίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφτηκε τα χωριά: Αράχωβα – Ποταμούλα – Αμπέλια – Αγ. Βλάσης.
     Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/1 το πρωί έδωσε συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και το απόγευμα βρέθηκε στη Βόνιτσα για την παρουσίαση του   ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας.
     Το  ΣΑΒΒΑΤΟ 17/1 το πρωί  βρέθηκε στο Μεσολόγγι για  εξόρμηση στην Αγορά του Μεσολογγίου. Το απόγευμα ήταν στο Αγρίνιο για να παρευρεθεί στην ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

«Την  ΚΥΡΙΑΚΗ 18/1 το πρωί με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης Αγίου Αθανασίου βρέθηκε στην Κατούνα. Το μεσημέρι περιόδευσε με συνυποψηφίους της στο δήμο Θέρμου. Το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στο Αγρίνιο. Το απόγευμα παραβρέθηκε στη συνέλευση του Δημοτικού Σχήματος «Ανατροπή Τώρα» του Δημήτρη Τραπεζιώτη και στην κοπή της πίτας στο Αγρίνιο.

Στις παρεμβάσεις της τόνισε: «Στις 25 Ιανουαρίου, στις πιο κρίσιμες εκλογές μεταπολιτευτικά δεν αποφασίζουμε απλώς για μια διαφορετική διακυβέρνηση. Δεν αποφασίζουμε ποιο κόμμα θέλουμε αλλά σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε και με ποιο τρόπο θέλουμε να ζήσουμε. Θέλουμε μία δημοκρατική, παραγωγική χώρα ή θα επιτρέψουμε την περαιτέρω εξαθλίωση και φτωχοποίηση του λαού μας; Θέλουμε μια ταπεινωμένη χώρα ή μια εθνικά υπερήφανη και ανεξάρτητη πατρίδα;
Ένα ισχυρό ρεύμα αλλαγής και ανατροπής τροφοδοτεί τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή στις 25 Ιανουαρίου. Και η νίκη αυτή  θα είναι ουσιαστική και σαρωτική γιατί είναι ανάγκη των καιρών, ανάγκη του λαού. Γιατί στη μεταμνημονιακή Ελλάδα χρειάζεται κάθαρση και νέο πολιτικό σύστημα που να αντιμάχεται το παλιό, να το προσπερνά και να το τιμωρεί συνειδητά.
Με συντονισμό, με πρόγραμμα, με συντροφικότητα, με αλληλεγγύη, χωρίς ρεβανσιστικές αντιλήψεις δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε και να υπηρετήσουμε την οικονομική, πολιτική και κοινωνική διέξοδο της χώρας.
Εμπιστευόμαστε το λαό και ζητάμε την ψήφο του ως δήλωση λαϊκής διαθεσιμότητας κυρίως αλλά και ως εντολή διακυβέρνησης. Η ελπίδα είναι η κυβέρνηση του λαού που θα συγκροτηθεί στις 26 Ιανουαρίου. Η ελπίδα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Το γραφείο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου