Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου ΕΣΜεσολογγίου


ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 27/10/2015


Στην προσπάθεια που θα γίνει για την ανάδειξη της τοπικής κουζίνας και την ανάδειξη της πόλης μας σε γαστρονομικό προορισμό, το Τμήμα Γαστρονομίας του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου διενεργεί προσπάθεια για τη συγκέντρωση όλων των παραδοσιακών συνταγών της τοπικής κουζίνας.
Καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει στην διαδικασία αυτή όπως επικοινωνήσει είτε με την Γραμματεία του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου στα στοιχεία:
Τηλ./Fax: 26310 25564
Email: info@esmes.gr
Είτε με τον υπεύθυνο του Τμήματος γαστρονομίας, κ. Σπύρο Κιτσινέλη, στο νούμερο 6936790104.
Το Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου παρείχε, στις αρχές του μήνα Οκτωβρίου, κάθε δυνατή αρωγή σε κινηματογραφικό συνεργείο, που βρέθηκε στην πόλη μας προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα για ταινία μικρού μήκους.
Στο πλαίσιο αυτό, στις 30 Σεπτεμβρίου παρατέθηκε στα μέλη του συνεργείου γεύμα, το οποίο έλαβε χώρα στις μοναδικού κάλλους πελάδες του αλιευτικού συνεταιρισμού Κλείσοβας, η «Αναγέννηση» και του οποίου τα έξοδα καλύφθηκαν εξολοκλήρου από τα μέλη του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν εδέσματα από τον γαστρονομικό πλούτο του Μεσολογγίου.
Παρόμοιες πρωτοβουλίες, που συμβάλουν στην προβολή και τη διαφήμιση του τόπου μας, επιβάλλεται να τυγχάνουν βοήθειας και συνδρομής από όλους μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου