Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου Εμπορ/κου Συλλόγου Μεσολογγίου

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 13/11/2015




Την πρώτη του συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου, το Τμήμα Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού και Ορνιθοπαρατήρησης του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου. Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία του Συλλόγου, όπου παρευρέθηκαν ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και ο Υπεύθυνος του Τμήματος Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού και Ορνιθοπαρατήρησης, κ. Νικόλαος Νούλας. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν και οι εθελοντές-μέλη του τμήματος, Γρηγόρης Χονδρός, Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης, Ελίνα Γκανιάτσου, Γεράσιμος Κοτσίρης και Αθανάσιος Παπαχρήστος.
Η πρώτη αυτή συνάντηση είχε διπλό σκοπό, αφενός την γνωριμία των ατόμων που μετέχουν στην προσπάθεια προώθησης των ενεργειών του εν λόγω τμήματος, αφετέρου την επικοινωνία των στόχων και των ενεργειών που αυτό θα επιχειρήσει να υλοποιήσει.
Να σημειωθεί πως στόχος του τμήματος είναι η ανάδειξη νέων μορφών τουρισμού, όπως είναι ο ορνιθοτουρισμός, που ευνοούνται σημαντικά από τη μορφολογία, τη σπουδαιότητα και τον πλούτο του φυσικού περιβάλλοντος του δήμου μας, καθώς και της σημαντικής ορνιθοπανίδας της.
Παρακαλούμε όποιον επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια του Τμήματος για την ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην πόλη μας, όπως επικοινωνήσει είτε με τον κ. Νούλα στο τηλ. 6936615842, είτε με τη γραμματεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου στο τηλ. 26310 25564, από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου