Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Δελτία τύπου από την "Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ"


Ο Δήμος δεν είναι κομματικό υπογάστριο, ούτε θύλακας πιστοποιητικών κομματικής νομιμοφροσύνης
Ο κ. Καραπάνος προφανώς βρίσκεται σε πολιτική, ιδεολογική και αυτοδιοικητική απόγνωση. Και είναι επίσης πασιφανές ότι έχει σκοπίμως (;) μπερδέψει το ρόλο του Δημάρχου με τον ρόλο του κομματικού εκπροσώπου της Ν.Δ. στο Δήμο Μεσολογγίου. Καταγράφουμε για την ιστορία:
Ø   Επίσκεψη Σαμαρά, προεκλογικά στο Μεσολόγγι τον Ιανουάριο του 2015. Πρώτη ήττα.
Ø   Αγωνιώδης προσπάθεια στήριξης του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα στις 5-7-2015. Δεύτερη ήττα.
Ø   Επίσκεψη Μεϊμαράκη προεκλογικά τον Σεπτέμβριο του 2015. Τρίτη ήττα.
Ø   Επίσκεψη Μητσοτάκη για τη διασφάλιση στήριξης ως υποψηφίου Προέδρου της Ν.Δ. τη στιγμή που έχει κάνει επίσημη και ενυπόγραφη δημόσια δήλωση στήριξης του κ. Τζιτζικώστα. Σύντομα τέταρτη ήττα δια της τεθλασμένης οδού.
Στον αντίποδα κατάπτυστη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου – να μη ξεχνιόμαστε πριν το δημοψήφισμα μετά από πρόταση της Χρυσής Αυγής – ότι οι βουλευτές του Νομού είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ (!), γιατί ψήφησαν το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και στη συνέχεια αναζητά εναγωνίως από τους “προδότες” στήριξη στα ζητήματα της πόλης! Τόσο καλά.
Αν λοιπόν το σχέδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη και για τα δικά μας παιδιά αλλά και για την διασφάλιση κομματικής νομιμοφροσύνης, επιθυμούμε να τονίσουμε στον κ. Δήμαρχο ότι οι αρχές της ισοτιμίας, της ισοπολιτείας και της αυτο-διοίκησης δεν συνάδουν με τέτοιες πρακτικές. Για να δούμε όμως μετά τις 22/11/2015 με ποιον θα πάει και ποιον θ’ αφήσει…      
                  Το Γραφείο Τύπου

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η δημοτική παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» προσκαλεί όλους τους δημότες – δημότισσες, τους φορείς του διευρυμένου δήμου και τις κοινωνικές συλλογικότητες, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» σε ανοικτή συζήτηση με θέμα:
«Απολογισμός δράσης – 14 μήνες νέας δημοτικής αρχής – παρεμβάσεις και προοπτικές δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου»
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε απόψεις και θέσεις για το παρόν και το μέλλον του δήμου.
Η Γραμματεία της παράταξης
«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΣΤΑ»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου