Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Ενεργοποίηση του τμήματος στίβου του "Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης"

Γ.Σ."ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ"ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ RUNNERS
Με την ενεργοποίηση του τμήματος στίβου του γυμναστικού συλλόγου ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ στην Πόλη του Μεσολογγίου θέλουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και τη διάδοση του φίλαθλου πνεύματος. Είμαστε αθλητές-δρομείς μικρών και μεγάλων αποστάσεων και συμμετέχουμε σε αγώνες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Η αξία της κίνησης και της άσκησης ως καθημερινός τρόπος ζωής εντοπίζεται στο σύνολο της ψυχοσωματικής υγείας του ατόμου και εκδηλώνεται ευρύτερα στην κοινωνική ζωή με την ενεργό συμμετοχή, την αδιάκοπη προσπάθεια για βελτίωση, όπως και την επιμονή μαζί με την ετοιμότητα για δράση.
Στα πλαίσια της πιο γρήγορης ενημέρωσης – πληροφόρησης εκτός από το γήπεδο που βρισκόμαστε καθημερινά, υπάρχει το επίσημο σαιτ του γυμναστικού συλλόγου Χαρίλαος Τρικούπης (Γ.Σ. Χαρίλαος  Τρικούπης Μεσολογγίου), ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(dromeis.mesologgioy@gmail.com) και σελίδα στο fb(Γ.Σ."ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ" ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ RUNNERS). Καλούμε κάθε συνάδελφο Δρομέα, φίλο, μέλος να επικοινωνεί, ενημερώνεται , προτείνει και να βοηθάει στην καλύτερη ενημέρωση – πληροφόρηση για ότι αφορά τους Δρομείς. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για μια έγκαιρη- έγκυρη και συνεπή ενημέρωση, με την συνεχή ροή πληροφοριών, προτάσεων , αποτελεσμάτων αγώνων, προγραμματισμό αγώνων και εκδηλώσεων, άρθρα κάθε ενδιαφέροντος (αθλητικού, επιστημονικού, προπονητικού, διατροφικού, Υγείας κ.λπ.
Σκοπός μας είναι η βελτίωση της φυσικής και αγωνιστικής ικανότητας των μελών και των φίλων τους μέσω της άθλησης ,η εξύψωση του αθλητικού πνεύματος, η σύσφιξη των σχέσεων και η ανάπτυξη συνεργασίας και φιλίας μεταξύ αυτών που αγαπούν τον αθλητισμό, το τρέξιμο γενικότερα, η δημιουργία συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των συναφών συλλόγων όλης της χώρας και του εξωτερικού.
Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο δρομέα και μη να επικοινωνήσει μαζί μας και να κάνει το τρέξιμο τρόπο ζωής του.
Τηλ. επικοινωνιας.6976485628,6971803370.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου