Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Λαϊκές συνελεύσεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Στην Τοπική Κοινότητα των Ελληνικών, παρουσία του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, των Αντιδημάρχων Δημήτρη Κοταντάκη, Δημήτρη Καραδήμα και Γιάννη Μαστρανδρέου, του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Πνευματικού Κέντρου, Αριστείδη Καββάγια και Κώστα Καλτσούλα και του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Μεσολογγίου Διονύση Παπαδημητρόπουλου, ξεκίνησαν τη Δευτέρα 26 Αυγούστου οι Λαϊκές Συνελεύσεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελληνικών Χρήστος Στέλιος, κατά την τοποθέτηση του αναγνώρισε τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, παρά την οικονομική κρίση. Στη συνέχεια κατέθεσε μια σειρά από αιτήματα με τα οποία πιστεύει πως θα τονωθεί η ανάπτυξη της περιοχής Ελληνικών. Στη συνέχεια οι κάτοικοι κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους για την περιοχή τους.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε: “ Ξεκινήσαμε σήμερα από τα Ελληνικά τον κύκλο των Συνελεύσεων στα Τοπικά Διαμερίσματα του δήμου μας, για να συζητήσουμε με τους δημότες, να εξετάσουμε τα προβλήματα, την εξέλιξη των παρεμβάσεων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και το κατά πόσο αυτές επηρέασαν θετικά την ζωή των κατοίκων, αλλά και να προγραμματίσουμε τις επόμενες. Σήμερα στα Ελληνικά έγινε συζήτηση ουσίας με τους κατοίκους και το Τοπικό Συμβούλιο. Από την πλευρά της δημοτικής αρχής θα επεξεργαστούμε όλες οι προτάσεις που ειπώθηκαν και θα προχωρήσουμε στην διαδικασία υλοποίησης, όσων εξ αυτών το επιτρέπει η οικονομική μας δυνατότητα.”
Οι επόμενες συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν στα Μούσουρα την Τρίτη 27 Αυγούστου, στις 08:00 μμ στο καφενείο του Ζώη Κασσαβέτη και στον Άγιο Γεώργιο, την Τετάρτη 28 Αυγούστου στη πλατεία του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου