Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1/9/2013 η 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στην πόλη μας με τη συμμετοχή άνω των 100 εκθετών. Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της περιοχής, ενώ πάρα πολλές τοπικές επιχειρήσεις παρουσίασαν τα προϊόντα τους στο κοινό.
Το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου  στηρίζοντας ενεργά αφενός τους συναδέλφους επιχειρηματίες - μέλη του και αφετέρου το θεσμό της Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας, αποφάσισε να καλύψει πλήρως τα έξοδα για τη συμμετοχή σε δυο τοπικές επιχειρήσεις – μέλη.
Κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης επιτροπή του συλλόγου κατέγραψε όλους τους συναδέλφους μέλη που συμμετείχαν και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου παρουσία του δημάρχου της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Παναγιώτη Κατσούλη, του αντιδημάρχου κ. Παντελή Καρατσόλη και του προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου κ. Βασίλη Σπυρόπουλου, στο χώρο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση από τις κυρίες Νίκη Γκούντα, εκπρόσωπο του Ελληνογερμανικού  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και Γιώτα Καμπισιούλη δημοσιογράφο, υπεύθυνη του Τμήματος Τουρισμού Δήμου Τρίπολης.
Οι δυο επιχειρήσεις των οποίων τα έξοδα συμμετοχής θα καλυφτούν από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο είναι οι Κότσαρης Στέλιος
«Παραδοσιακό αυγοτάραχο» και Αφοί Γκίκα «
Oweb πληροφορική».
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα όλους τους συναδέλφους που αντίθετα στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα καινοτομούν και δείχνουν εξωστρέφεια διαφημίζοντας ταυτόχρονα και την περιοχή μας.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                                ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου