Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Ενημέρωση από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο ΙΠ Μεσολογγίου

           
 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ  17/02/2016
                                                                       
                                                       
                                                                                   

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου σας ενημερώνει ότι πολύ σύντομα αναμένεται το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο «ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», που αφορά 26.000 ανέργους από 29 έως 64 ετών, για εξάμηνη απασχόληση.
Πρόκειται για το αναθεωρημένο πρόγραμμα Voucher, που αφορά σε 8 αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής   οικονομίας,  όπως το εμπόριο, ο τουρισμός, η ενέργεια, οι τεχνολογίες πληροφορικής-επικοινωνιών, logistics κ.ά. και σε 43 ειδικότητες.
Οι ωφελούμενοι άνεργοι νέοι, οι οποίοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και η κάρτα ανεργίας τους να είναι ενεργή, θα λάβουν θεωρητική κατάρτιση 120 ωρών για την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους και στη συνέχεια θα απασχοληθούν για 6 μήνες σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Καλούμε όλους τους άνεργους της περιοχής, με κάρτα ανεργίας σε ισχύ, όπως σπεύσουν να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να υποβάλλουν αίτηση για την απόκτηση Voucher:

α)  Στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, στην οδό Στουρνάρα 5, από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26310 25564

β)  Στο κτήριο του Εκπαιδευτικού Κέντρου Τσίρκα, στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, από τις 8:30 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26320 91179 – 93703

Για το Δ.Σ.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                         ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου