Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Διαμαρτυρία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου στη ΔΕΗ



ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 

………………………..…ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1912…………………………..
Γραφεία: ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 5                                                                   τηλ. 26310-25564
               (2ος όροφος)                                                         
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Τ.Κ.: 302 00                                               
Αρ. Πρωτ.: 4426
                                                                                  
            ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ  29/01/2016
                                                                       
                                                       
                                                                                   
Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου διαμαρτύρεται εντόνως για την ανευθυνότητα του υποκαταστήματος της ΔΕΔΔΗΕ Μεσολογγίου (ΔΕΗ), που στις 22 Δεκεμβρίου του έτους 2015, εν όψει εορτών, αποφάσισε να ξεκινήσει έργα για την αποκατάσταση βλαβών σε σημεία της οδού Σπύρου Μουστακλή, τα οποία σήμερα, ένα μήνα μετά, παραμένουν ανεκπλήρωτα.

Το πρόβλημα που προέκυψε από την παύση των εργασιών δεν είναι μονάχα αισθητικό, πλήττοντας την εικόνα των καταστημάτων, αλλά και λειτουργικό, δυσχεραίνοντας ακόμη και την πρόσβαση των πεζών στα καταστήματα, έμπροσθεν των οποίων πραγματοποιήθηκαν εργασίες.

Παρά τις διαμαρτυρίες των συναδέλφων, η απαράδεκτη αυτή κατάσταση εξακολουθεί να υφίσταται έως και σήμερα, εισπράττοντας πλήρη αδιαφορία.

Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε ότι ως Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου έχουμε προχωρήσει σε εξώδικη καταγγελία κατά του υποκαταστήματος της ΔΕΔΔΗΕ Μεσολογγίου (ΔΕΗ), σύμφωνα με την οποία δίνεται περιθώριο μίας εβδομάδας για την ολοκλήρωση των έργων και την αποκατάσταση της εικόνας των πεζοδρομίων.

Σε διαφορετική περίπτωση κι εάν στο χρονικό αυτό διάστημα της μίας εβδομάδας δεν αποκατασταθεί το πρόβλημα, θα προχωρήσουμε σε αγωγή για διαφυγόντα κέρδη.

Παράλληλα, με επιστολή που αποστείλαμε στον Αντιδήμαρχο Έργων, κ. Δημήτρη Μπουσμπουρέλη, ζητούμε από εδώ και στο εξής να επιβάλλονται αυστηρές οικονομικές ρήτρες, σε κάθε επιχείρηση, κοινωφελή ή μη, η οποία παίρνει άδεια από τον Δήμο για να προβεί στην πραγματοποίηση έργων,  τόσο όσον αφορά την καλή εκτέλεση των εργασιών αυτών (όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει οι δρόμοι της πόλης μας μετά από εργασίες εταιρειών τηλεπικοινωνιών), καθώς και να υπόκειται σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα, με την επιβολή εξίσου μεγάλων ρητρών σε περίπτωση που αυτά δεν τηρούνται.

Ευελπιστούμε ότι με τον τρόπο αυτόν θα καταπολεμηθεί η ασυδοσία κάθε επιχείρησης, κατά τη διαδικασία πραγματοποίησης των εκάστοτε έργων.

 


Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου