Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Eπαναλειτουργεί επίσημα η Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου














ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                                                                 22/2/2016
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 3 60314
FAX: 2641 0 48498 



                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     1η Μαρτίου:Eπαναλειτουργεί επίσημα η Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου
           Σε πλήρη εφαρμογή και το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης

     Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι  σε κομβικά σημεία της πόλης του Αγρινίου και η ενημέρωση των οδηγών από την  επανασυσταθείσα Δημοτική Αστυνομία η λειτουργία της οποίας ξεκινά επισήμως από την Τρίτη 1η Μαρτίου 2016. Υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Αστυνομία στελεχώνεται από εννέα συνολικά άτομα και στόχος είναι η διασφάλιση της νομιμότητας, της ευταξίας και της γενικότερης ασφάλειας στο Δήμο.
     Παράλληλα. σε πλήρη εφαρμογή τίθεται από την Τρίτη (1η Μαρτίου) και το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο κέντρο της Αγρινίου, μετά την ολοκλήρωση της περιόδου δοκιμαστικής λειτουργίας. Κύριος στόχος του μέτρου ελεγχόμενης στάθμευσης είναι η αύξηση του δείκτη εναλλαγής στάθμευσης, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται περισσότεροι οδηγοί.
     Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευρύτερης ενημέρωσης των δημοτών, από αύριο(23/2) έως και την Δευτέρα,29 Φεβρουαρίου 2016, οι κάτοχοι ΙΧ θα βρίσκουν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους, ένα χαρτάκι (φωτο) που μπορεί φαινομενικά να μοιάζει με κλήση δεν θα είναι όμως. Πρόκειται για ενημερωτικό σημείωσα της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Αγρινίου.

    Εξάλλου   όπως έχει γίνει γνωστό από τη Δημοτική Αρχή έως την 1η Μαρτίου, που είναι η ημέρα της επίσημης επαναδραστηριοποίησής τους, οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν  κόβουν κλήσεις, αλλά  διανέμουν μόνο  ενημερωτικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου