Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στη Filoxenia 2012Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ανάμεσα στους περίπου δέκα δήμους της χώρας που έλαβαν μέρος αυτόνομα, συμμετείχε για δεύτερη συνεχή φορά  στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "FILOXENIA". Περισσότεροι από 4.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις μοναδικές τουριστικές δυνατότητες της περιοχής μας.
Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιηθήκαν συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, διεθνούς κύρους έτσι ώστε ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου να πάρει τη θέση που του αξίζει στο χάρτη των τουριστικών προορισμών της χώρας, αλλά και να προσελκυστούν τουριστικές  επενδύσεις στην περιοχή μας. Μεταξύ άλλων το περίπτερο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου επισκέφτηκε η υπουργός Τουρισμού κα Κεφαλογιαννη, η οποία έδειξε ιδιαίτερο  ενδιαφέρον για τα Ιαματικά Λασπόλουτρα της Αγίας Τριάδας και τα αλατολουτρα της Φοινικιάς, καθώς και τουριστικοί πράκτορες από τις Ινδίες, την Πολωνία και τη Βουλγαρία.

        Κατά την επίδειξη γευσιγνωσίας που έλαβε χώρα στο περίπτερο του δήμου, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης  δήλωσε: «Με την παρουσία μας στη FILOXENIA αναδεικνύουμε το μεγάλο τουριστικό απόθεμα που διαθέτουμε. Δεν υπάρχει τουριστική δραστηριότητα και τουριστική κατηγορία που να μην καλύπτεται από τις ανεξάντλητες δυνατότητες που η περιοχή μας προσφέρει. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω την οικογένεια Στέφου μέσω της οποίας απολαμβάνετε το μοναδικό αυγοτάραχο, αλλά και τον Σύλλογο Ευηνοχωρίου «ο Άγιος Ιωάννης», που ετοίμασε και μας προσφέρει την περίφημη Μποχωριτικη Πίτα. Σας καλούμε να έρθετε στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ώστε να διαπιστώσετε μόνοι σας ότι η περιοχή μας είναι πραγματικά  τόπος που αξίζει να δεις, τόπος που αξίζει να ζεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου