Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Δήλωση Πάνου Παπαδόπουλου Προέδρου Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας.


κ. Αγγελάκα οι ευθύνες του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας είναι το πρόσχημα. Η ουσία είναι ότι δεν επιθυμείτε επαναδημοπράτηση της Μαρίνας και θέλετε να ξεπουλήσετε αντί πινακίου φακής τον Τουριστικό Λιμένα Μεσολογγίου 

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Αγγελάκα, Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό COSMOS FM του Αγρινίου για την επιμονή του στην παραίτηση των μελών της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας – η οποία δεν έγινε αποδεκτή ομόφωνα απ’ όλα τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής – λόγω ευθυνών που αποδίδονται τα τελευταία 4 χρόνια στις Λιμενικές Επιτροπές σχετικά με τη λειτουργία της Μαρίνας στο Μεσολόγγι, έχω να δηλώσω τα εξής:
α) Όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Αγγελάκας το πρόβλημα είναι επιχειρησιακό, λόγω οξύτατης αντιδικίας του έλληνα και του ολλανδού μετόχου που βρίσκονται σε τροχιά αλληλοεξόντωσης, παρά τις δικές μας προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης.
β) Η σύμβαση της Μαρίνας φέρει την υπογραφή του τότε Υπουργού Τουρισμού και της αναδόχου εταιρείας ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Α.Ε. στις 3-3-2009 και δεν υπογράφεται απ’ το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας. Κατ’ επέκταση ο αρμόδιος Υπουργός πρέπει να προχωρήσει στη λύση της σύμβασης.
γ) Στο Λιμενικό Ταμείο ακόμα και σήμερα τυπικά δεν έχει παραχωρηθεί το 5% των μετοχών που προβλέπονταν στους όρους δημοπράτησης. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τα σχετικά έγγραφα.

Τα ερωτήματα λοιπόν για μας παραμένουν και ζητούν απάντηση.
1.     Επιδιώκετε κ. Γενικέ με πρόσχημα τυχόν ευθύνες του Λιμενικού Ταμείου και σε συνδυασμό με την αντιδικία των μετόχων να μην πάμε σε νέα δημοπρασία όπως ζητά το Λιμενικό Ταμείο και ο Δήμος ούτως ώστε να δώσετε τον Τουριστικό Λιμένα κοψοχρονιά στο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ) για εκποίηση; Αν ναι πείτε το μας να το ξέρουμε. Εξάλλου οι Τούρκοι επενδυτές καραδοκούν…
2.     Σας ενοχλεί η σθεναρή στάση της Λιμενικής Επιτροπής για την τήρηση της νομιμότητας; Γιατί θέλετε να την καταργήσετε δίκην πράξεως νομοθετικού περιεχομένου;
3.     Σας ενοχλεί ιδιαίτερα η πολιτική μου τοποθέτηση αγνοώντας στοιχειωδώς τους κανόνες της δημοκρατικής τάξης και λειτουργίας;
Εν πάσει περιπτώσει στις στρατιές των φιλικών προς εσάς πολιτικών προσώπων που έχετε δώσει υποσχέσεις προσέξτε μην διαψευσθούν από ενδεχόμενες προσδοκίες που τους έχετε καλλιεργήσει και στο τέλος αλληλοεξοντωθούν… Εξάλλου μόνο 3 από τα 9 μέλη της Λιμενικής Επιτροπής έχετε δικαίωμα να διορίσετε εάν και εφόσον βέβαια αυτά παραιτηθούν, πράγμα το οποίο δεν έχουν πράξει με πρόσφατη ομόφωνη απόφασή τους.
                                                                                                                   Ο Πρόεδρος
Πάνος Παπαδόπουλος              


3 σχόλια:

  1. προσοχή Παπαδόπουλε οι οθωμανοί καραδοκούν, περπάτα τοίχο - τοίχο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τώρα η λεγόμενη μαρίνα ήταν ξεφραγο αμπέλι και όλοι κάναν την δουλεία τους, εις γνώση του παπαδόπουλου, τώρα που βγήκαν όλα στην φόρα, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλέι για ξεπούλημα..κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είστε γέννημα θρέμα του παλιού- σάπιου και φθαρμένου πολιτικού συστήματος. Οσο για τον κανή, ο καθένας μας μας ας τον κρίνει όπως θέλει,αυτός τουλάχιστον δεν θέλει την Ψήφο μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παπαδόπουλε φρόντισες να βγάλεις σε δημοπρασία τα τελευταία οικόπεδα στο λιμάνι , χωρίς σχέδιο , χωροταξία και κανένα πλάνο, εμένα με κάνει να υποψιαστώ ότι οι προκηρύξεις είναι φωτογραφικές! Από το 2009 η Μαρίνα είναι παράνομη και ήσουν εγκληματικά αδιάφορος, τώρα που βγήκαν όλα στην φόρα , μας μιλάς για ξεπούλημα και Οθωμανούς .. Είστε ανίκανοι, επικίνδυνοι και δεν σας αξίζει η ψήφος μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή