Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Μήπως ετοιμάζεται και άλλη υποψηφιότητα??

Δήλωση γραμματέα Δ.Ο. : το ΠΑΣΟΚ δεν εκπροσωπείται από κανένα.

Το ΠΑΣΟΚ θα σηματοδοτήσει με πρόσωπα και πολιτικές τη νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση και στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου θα έχει νικηφόρα εξέλιξη, ώστε να είναι χρήσιμο για το Δήμο και τους πολίτες. Μετά την παραίτηση του υποψηφίου δημάρχου κ. Ψαράκη Ιωάννη, το ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι, προς το παρόν, δεν εκπροσωπείται από κάποιον συνδιασμό ή υποψήφιο δήμαρχο και τα συντεταγμένα όργανα του κινήματος σε σύντομο χρονικό διάστημα επίσημα θα ανακοινώσουν την στάση που θα κρατήσει το κίνημα στις επερχόμενες εκλογές. Κάθε κίνηση - διαβούλευση για δήθεν ανεξάρτητη υποψηφιότητα προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ μόνο κακό κάνουν στην Δημοκρατική Παράταξη θέλοντας να προκαταβάλουν τις αποφάσεις του κινήματος.

Οι παραπάνω ενέργειες αποκαλύπτουν, είτε αδυναμία ορισμένων εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης να αντιληφθούν τη ριζική μεταβολή που θα συντελεστεί τόσο στη δομή της διοικητικής πυραμίδας, όσο και στο διοικητικό χάρτη της χώρας, είτε τον άκρατο υποκειμενισμό με τον οποίο επιδιώκεται η προσαρμογή των θεσμικών μεταβολών «στις προσωπικές επιδιώξεις συγκεκριμένου πολιτικού προσωπικού».

Μεσολόγγι 30/09/10
Ο Γραμματέας
Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου


ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.ΒΙΣΒΙΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. πρεπει όλοι να καταλάβουν ότι ο νεος δήμος δεν ειναι "παίξε γέλασε" και οποιος ασχοληθεί πρέπει να δουλέψει,κατι που δεν το γνωριζουν πολλοι.Η Ελλάδα που ξέραμε αλλάζειιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή