Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

λάβαμε και δημοσιεύουμε..

   ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
      ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της παιδικής ομάδας του ΝΟΜ, σε Μέθανα και Ιωάννινα.
Στα Μέθανα, το Σάββατο, 25/9, η παιδική ομάδα του ΝΟΜ με 14 αθλητές πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στους διασυλλογικούς αγώνες, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μεθάνων, κερδίζοντας 2 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια. Οι μικροί μας αθλητές αγωνίστηκαν στα 200μ, με ελαφρύ κυματισμό μέσα στο λιμανάκι των Μεθάνων. Στην αποστολή του ΝΟΜ συμμετείχαν πολλοί νέοι αθλητές, που αγωνίζονταν για πρώτη φορά.
Οι αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή ήταν οι παρακάτω:
Καπνίσης Χρήστος, Ασημένιο (Κ1 Εφήβων), Βλαχογιάννης Δημήτρης, Ασημένιο (Κ1 Παίδων), Δίπλας Σπύρος, Ασημένιο (Κ1 Παμπαίδων) και Χάλκινο (Κ2), Μωρίκης Παναγιώτης, Χρυσό (Κ1 Παμπαίδων) και Χάλκινο (Κ2), Αγγισουλάκης Πέτρος, Πολονύφης Θανάσης, Χάλκινο (Κ1 Παμπαίδων), Παπαθεοδώρου Βασίλης, Στεργιάκης Δημήτρης, Μαγδαληνός Στάθης, Κέκελου Αθηνά, Χρυσό (Κ1 Παγκορασίδων), Στρωματιά Καλλιόπη, Ζευγίτη Μαίρη, Κουρούκλη Πλουσία και Στεργιάκη Κων/να.
Στα Ιωάννινα, το Σάββατο 2/10, η παιδική ομάδα του ΝΟΜ, με 5 αθλητές, συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδας, κερδίζοντας 2 μετάλλια, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον και σε ιδανικές συνθήκες, στα 200μ.
Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στην αποστολή ήταν:
Δίπλας Σπύρος, Ασημένιο (Κ1Παμπαίδων), Πολονύφης Θανάσης, Μωρίκης Παναγιώτης, Κέκελου Αθηνά, Χρυσό (Κ1 Πανκορσίδων), Ζευγίτη Μαρία και Στρωματιά Καλλιόπη ως συνοδός.
Οι προπονήσεις της ομάδας Καγιάκ Ήρεμων Νερών θα συνεχιστούν όλον τον χειμώνα και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον ΝΟΜ.
Επίσης σας πληροφορούμε ότι, από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, παραλάβαμε ένα ιστιοπλοϊκό σκαφάκι optimist και αναμένουμε άλλα δύο. Έτσι θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε και την ιστιοπλοΐα τριγώνου, για παιδιά από 6 έως 12 ετών. Σε συνδυασμό δε με τα δύο σκάφοι Laser, που διαθέτουμε για μεγαλύτερες ηλικίες, θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη ομάδα και να μυήσουμε την νεολαία στα μυστικά αυτού του καταπληκτικού αθλήματος, που λέγεται Ιστιοπλοΐα.
Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Βαγγέλη Αλαφοδήμο από το Ευηνοχώρι, για την χορηγία στολών προς τον Όμιλό μας. Το παράδειγμά του ελπίζουμε να βρει μιμητές.
Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου