Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ….

Ανακοίνωση του Ν. Μπασαγιάννη

Την Κυριακή 3-10-2010 αποδέχτηκα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος της...Ιερής Πόλης με την ρητή και σαφή υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, η οποία θα ανακοινώνονταν επίσημα εντός των αμέσως προσεχών ωρών, ώστε να είμαι χρήσιμος για το Δήμο μας και την Δημοκρατική Παράταξη.
Με συγκίνησε η πολυπληθής αποδοχή της είδησης από το Λαό του Μεσολογγίου και μάλιστα ατόμων που υποστηρίζουν τα άλλα εκτός του ΠΑΣΟΚ κόμματα.
Τότε άρχισαν οι ίντριγκες, τα ψέματα και οι διαβουλεύσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας με τους κεντρικά υπεύθυνους του κόμματος, στην προσπάθεια τους να μη δοθεί το χρίσμα σε μένα, τον πρώτο σε σταυρούς υποψήφιο Βουλευτή του καποδιστριακού Δήμου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, με στόχο ο κάθε βουλευτής να έχει το δικό του υποψήφιο!!! και το ΠΑΣΟΚ κανέναν!!!

Στην προσπάθεια τους για την ενίσχυση των πελατειακών σχέσεων και της προσωπικής αυλής των, αποθέωσαν την φαυλότητα και την απολίτικη σκέψη.
«Τα περί αξιών της Δημοκρατικής παράταξης!!!» είναι, ως φαίνεται, έννοιες άγνωστες.
Το χειρότερο όμως είναι ότι όλα τα παραπάνω έτυχαν της αποδοχής του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος συμφώνησε με τους βουλευτές, αντί να τους στείλει αμέσως στην Επιτροπή Δεοντολογίας (Πειθαρχικό).
Προφανώς έχουν μπερδέψει το ΠΑΣΟΚ με κομματίδιο της πλάκας και την Ιερή πρωτεύουσα με την άνω ραχούλα!!! Κατόπιν τούτων, αποσύρω την υποψηφιότητα μου.
Μετά τις εκλογές θα πούμε περισσότερα , όταν θα πρέπει –ως δημόσιοι άνδρες και γυναίκες – να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
Με τιμή προς τον Λαό
Νάσος Μπασαγιάννης
Υ.Γ . Στους βουλευτές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Θάνος Μωραΐτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου