Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ευχαριστήρια Επιστολή για την Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό.

Η Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό συμπλήρωσε φέτος τα 20 χρόνια της. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, το τελευταίο Σάββατο του Σεπτέμβρη, λαμβάνει χώρα αυτός ο θεσμός, που πια έχει υπερβεί τα τοπικά όρια και αποτελεί ορόσημο ποιότητας σε πανελλήνιο επίπεδο. Για άλλη μια χρονιά, τα εκλεκτά και ολόφρεσκα ψάρια της περιοχής Μεσολογγίου-Αιτωλικού, τα αυθεντικά προϊόντα της Αιτωλικής γης καθώς και η ευχάριστη διάθεση των συνδιοργανωτών συνέβαλαν στην καθολική επιτυχία της γιορτής.
Παρά την παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία, οι χορηγοί μας στάθηκαν ακόμα μια φορά αρωγοί στο γεγονός και τους ευχαριστούμε εγκάρδια για τη συνεχή στήριξή τους. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:
Για τα ψάρια:
  • Την εταιρεία «Νηρέας Ιχθυοκαλλιέργειες Α.Ε»
  • Τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Αιτωλικού « Η Αγία Ειρήνη»
  • Το ιχθυοτροφείο «Η Τουρλίδα»
  • Το ιβάρι Κλείσοβας Αφοί Μαντζουράτου
Για τα τραπεζοκαθίσματα:  Το εργοστάσιο Αμάλθεια Α.Ε.
Για λάδι-ελιές: Τρικαλινό Δημήτρη, Κασσαβέτη Χρήστο, Μπλίκα Βασίλειο
Για το κρασί: Μύρκα Ιωάννη, Οινοποιείο Σωτηρίου
Για τα νερά και τους χυμούς: Βελτσίστα Θεόδωρο
Τα αρτοποιεία: Grand Family, Artigiano, Caponso, Θωμόπουλος, Μπούζας
Τον Χρήστο Μασαούτη, έμπορο ελαιών για την ευγενική του χορηγία.
        Επίσης,  ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές της γιορτής, τον Α.Γ.Ο. «Γρηγόρης Λιακατάς» για την άψογη οργάνωση του πολιτιστικού αυτού γεγονότος, καθώς και τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Αιτωλικού για τη διεξαγωγή του 7ου Ημιμαραθώνιου Αγώνα Δρόμου. Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Μιχάλη Κότσαρη για την ευγενική προσφορά του έργου του για την αφίσα της γιορτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου