Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Διαμαρτυρία για το ΚΤΕΟ Μεσολογγίου από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο

ΠΡΟΣ: Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα

ΚΟΙΝ:  - Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, κ. Βασίλειο Αντονόπουλο
            - Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου, διαμαρτύρεται εντόνως και ζητά άμεσα παρέμβασή σας για ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους δύο μήνες από το προσωρινό κλείσιμο του ΚΤΕΟ Μεσολογγίου.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα δημιουργείται με τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων τα οποία δεν μπορούν να περάσουν ΚΤΕΟ αφού το δημόσιο ΚΤΕΟ είναι κλειστό, δεν υπάρχουν τα απαραίτητα μηχανήματα ούτε στο Μεσολόγγι, ούτε στο Αγρίνιο και τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ δεν αναλαμβάνουν τέτοιου είδους οχήματα. Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο αφού οι κοντινότερες υπηρεσίες βρίσκονται σε Άρτα και Πάτρα, πράγμα που σημαίνει χρηματικό κόστος και ταυτόχρονα απίστευτη ταλαιπωρία για τους επαγγελματίες.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου, ζητά τη διαγραφή των μέχρι τώρα προστίμων όπως επίσης και τη μη επιβολή νέων προστίμων έως ότου ανοίξει το νέο ΚΤΕΟ.

Ζητούμε την κατανόησή σας και αναμένουμε άμεσα παρέμβασή σας σε αυτό το καυτό θέμα που αφορά τους επαγγελματίες και την νομό μας γενικότερα.Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                       ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου