Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σε Αιτωλικό, Κατοχή και Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας η Χριστίνα Σταρακά με υποψηφίους του συνδυασμού του Α. Κατσιφάρα



Δελτίο Τύπου

Το μείζον ζήτημα της ύδρευσης που απασχολεί ολόκληρη την περιοχή, συζήτησαν η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, μαζί με τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».
Χθες, το κλιμάκιο της παράταξης επισκέφθηκε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αιτωλικού, Κατοχής και Νεοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας, όπου συζήτησε με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτές οι περιοχές με το πόσιμο νερό.
Όπως επεσήμανε η κυρία Σταρακά, ο Περιφερειάρχης, αν και δεν βρίσκεται στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και επαφή με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Αιτωλικού και τον ίδιο τον Δήμαρχο, ώστε να βρεθεί λύση σε αυτό το μείζον θέμα.
Παράλληλα, συζητήθηκαν διάφορα προβλήματα της καθημερινότητας, τα έργα που γίνονται στην περιοχή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι πρωτοβουλίες τόσο για το δίκτυο άρδευσης, σημαντικό ζήτημα για την περιοχή αυτή, οι δράσεις για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα και του τουρισμού, ενώ οι υποψήφιοι συζήτησαν με τους κατοίκους κυρίως για το πρόγραμμα του συνδυασμού για την ερχόμενη πενταετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου