Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Καταγγελία – ενημέρωση του δημότη και επιχειρηματία Μπίμπα Παναγιώτη

 Καταγγέλω τον κ. Μοσχολιό με πραγματικά γεγονότα επειδή θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και τα ψέματα στους πολίτες του Αγρινίου και σας ενημερώνω :

α)  Υπάρχουν παλαιές οφειλές του Δήμου Αγρινίου συνολικού ποσού 95.744,99 €  ( ενενήντα πέντε χιλιάδων επτακοσίων σαράντα τεσσάρων euro και ενενήντα εννέα λεπτών ) , το οποίο προέρχεται από αγορές οικοδομικών υλικών , από τις επιχειρήσεις ΜΠΙΜΠΑ .
Σχετικά με τα παραπάνω επισυνάπτω επίσημο έγγραφο του Δημάρχου Αγρινίου κ. Μοσχολιού με ημερομηνία 21/09/2010 , στο οποίο συνομολογεί ότι η οφειλή ποσού 95.744,99 € είναι πραγματική προερχόμενη από Τιμολόγια Πώλησης Αγαθών της εταιρείας Μπίμπας προς το Δήμο Αγρινίου .
Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι στην αγωγή  που κατέθεσε η εταιρεία Μπίμπας την 5/06/2009 με αριθμό κατάθεσης 137/2009 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αγρινίου κατά την δικάσιμο της 22/09/2010 δίνεται η εντολή στους Νομικούς Συμβούλους του Δήμου Αγρινίου ώστε να συνομολογήσουν για την οφειλή του Δήμου , προς την εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ .
Παρόλλες τις παραπάνω επίσημες και υπογεγραμμένες διαβεβαιώσεις του Δημάρχου κ. Μοσχολιού και Αντιδημάρχου κ. Λαδά, στο δικαστήριο οι Νομικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αγρινίου έπραξαν το αντίθετο δηλώνοντας παραγραφή και αοριστία (και να φανταστείτε ότι η οφειλή αυτή είναι περίπου δέκα ετών).
Η εταιρεία Μπίμπας από την έκδοση Τιμολογίων Πώλησης αγαθών συνολικού ποσού 95.744,99 € , πέρα από το κόστος αγοράς των υλικών , έχει αποδώσει και τον ανάλογο Φ.Π.Α  .
Μέχρι σήμερα από την παραπάνω οφειλή δεν μου έχουν εξοφλήσει κανένα τιμολόγιο ενώ ο κ. Μοσχολιός καθώς και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι ανακοινώνουν στους Δημότες Αγρινίου ότι ο Δήμος Αγρινίου δεν οφείλει σε κανένα Προμηθευτή και εγκαινιάζει έργα από υλικά που είναι απλήρωτα.
β)  Στο κομμάτι της Ε.Ο Αγρινίου – Αντιρρίου από το 1ο ΧΛΜ Αγρινίου – Αντιρρίου και Τέρμα Χαριλάου Τρικούπη έως την Ερμίτσα , βάλανε προστατευτικά διαχωριστικά τσιμεντένια ( ΤΖΕΡΣΙ ) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόσβαση  προς τα καταστήματά μας και ενώ 75 επιχειρήσεις διαμαρτυρόμαστε έντονα  δεν βρίσκουμε καμία ανταπόκριση και κινδυνεύουμε με αφανισμό .Να επισημάνω εδώ ότι η περιοχή αυτή χαρακτηρίζεται ως κατοικημένη και όχι Ε.Ο ταχείας κυκλοφορίας.
Ο κ. Μοσχολιός δεν έρχεται σε επαφή με τους επιχειρηματίες του Αγρινίου για να βρεθεί κοινή αποδεκτή λύση και δεν ενημερώνει τους πολίτες & τους επιχειρηματίες του Αγρινίου για οποιεσδήποτε μελέτες που προέρχονται από Μελετητικά Γραφεία των Αθηνών που κάνουν ζημιές και αφανίζουν επιχειρήσεις.
γ) Στις 24/9/2013 δημοπρατήθηκε το έργο Βελτίωση της ΕΟ Αγρινίου – Καρπενησίου με αποτέλεσμα ο δρόμος – κόμβος που θα περάσει από το 3ο χλμ Εο Αγρινίου Θέρμου κόβει στη μέση με στροφή , την επιχείρηση όπου στεγάζονται κτιριακές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις της ΜΠΙΜΠΑΣ ενώ δεξιά και αριστερά υπάρχουν χωράφια – λιοστάσια όπως φαίνεται και από αεροφωτογραφίες ώστε να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Υπάρχει σχετικό απόσπασμα στην εφημερίδα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ» έκδοση Ιανουαρίου 2014 όπου μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά.
Όταν διαμαρτυρήθηκα στην Πολεοδομία ,αλλά και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου  μου απάντησαν εγγράφως ότι δεν γνωρίζουν τίποτα ενώ ήταν ενήμεροι και η Τεχνική Υπηρεσία και ο Δήμος.
Ο ίδιος ο κ. Μοσχολιός μου απάντησε ότι δήθεν έχουν δώσει τα σχέδια σε εταιρεία μελετών στην Αθήνα και δεν μπορεί να κάνει κάτι .
Αν υλοποιηθεί το παραπάνω σχέδιο η επιχείρησή μου θα κλείσει και θα βρεθούν στο δρόμο 20 οικογένειες .

Κλείνω με την διαπίστωση ότι ο κ.Μοσχολιός δεν ενδιαφέρεται για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας και ειδικότερα για την δική μου .
Προσπαθώ να ανταπεξέλθω παρ’ όλες τις πολύ δύσκολες  οικονομικές συγκυρίες οι  οποίες έχουν πλήξει την ελληνική αγορά και ειδικότερα τον κλάδο της οικοδομής και έρχομαι τώρα να αντιμετωπίσω και τις προσωπικές εμπάθειες του κ. Μοσχολιού . Κατά το παρελθόν ο Δήμος και ο κος Μοσχολιός βοηθήθηκε από εμάς ενώ εμείς δυστυχώς μόνο κακό και ζημιές λάβαμε. 
Επειδή έχουν «σκουριασμένες» ιδέες , έχουν μείνει στα παλιά , λειτουργούν για προσωπικό τους  όφελος , των ιδίων αλλά και της παρέας τους ,προτείνω στους συμπολίτες μου και σε συναδέλφους μου που πασχίζουν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους και να μειώσουν τα υψηλά ποσοστά  ανεργίας να εμπιστευτούμε την επόμενη Κυριακή , νέα άτομα , με νέες ιδέες , άφθαρτα  με όρεξη για δουλειά και με πλήρη διαφάνεια και να έρχονται σε επικοινωνία και αμεσότητα με τον πολίτη και τα κοινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου