Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Να σταματήσει επιτέλους η παράταξη Καραπάνου την γυφτολογία»

Ι.Π. Μεσολογγίου 22/5/14  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ντροπή! Κάνουν πολιτική με παπαγαλάκια!
   Πανικός επικρατεί στις τάξεις της παράταξης Καραπάνου, εν όψει του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών. Βλέποντας ότι χάνουν, επιστρατεύουν κάθε λογής ψέμα, παραπληροφόρηση και κακοήθεια εις βάρος μας. Τα γνωστά «παπαγαλάκια», οι ρουφιάνοι και τα οργανωμένα συμφέροντα, έχουν συμπήξει ανίερη συμμαχία εις βάρος μας. Επειδή δεν μπορούν να μας προσάψουν τίποτε, επιστρατεύουν φήμες και ψέματα.
   Οι γνωστοί-άγνωστοι στο Αιτωλικό, συνεχίζουν να πετούν συκοφαντικές προκηρύξεις εις βάρος μας και πλέον δεν υπάρχει άλλοθι, ούτε αμφιβολία για το ποιος είναι από πίσω...
   Δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς κάθε κατεύθυνση ότι ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» του Νίκου Μουρκούση, την πρώτη Κυριακή των εκλογών δεν μετέφερε κανέναν Ρομά από Αθήνα. Όλα τα πούλμαν που ήρθαν, πληρώθηκαν από άλλους συνδυασμούς.
   Επίσης, ο συνδυασμός μας ούτε αυτή την Κυριακή θα μεταφέρει Ρομά με πούλμαν από την Αθήνα! Όσα τέτοια πούλμαν δουν οι συμπατριώτες μας, να ξέρουν από τώρα ότι πληρώθηκαν και ήρθαν για τον κ. Καραπάνο.
    Καλούμε τους συμπολίτες μας να κλείσουν  τ’αυτιά στην μαύρη προπαγάνδα, που στόχο έχει τα δημοτικά ταμεία και να ψηφίσουν για δήμαρχο αυτόν που εμπιστεύονται, που γνωρίζουν χρόνια, που ζει ανάμεσά τους, που γνωρίζει τα προβλήματα, έχει τεράστια προσφορά στην τοπική κοινωνία και διάφανη διαδρομή στη ζωή του.
    Οι πολίτες γνωρίζουν τι πρέπει να πράξουν. Ψηφίζουν Νίκο Μουρκούση.
    Καλή τους επιτυχία…
Νίκος Γ. Μουρκούσης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ι.Π. Μεσολογγίου – Αιτωλικού - Οινιαδών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου