Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ασήμαντο το συμβάν στην Κατοχή – Αθώος ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Για προσωπικούς κι όχι πολιτικούς ή εκλογικούς λόγους συνέβη η διαμάχη μεταξύ των δύο κατοίκων της Κατοχής, ένας εκ των οποίων είναι υποψήφιος του συνδυασμού μας.
   Απόδειξη, ότι στην σημερινή αυτόφωρη ακροαματική διαδικασία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, ο φερόμενος ως υπεύθυνος της διένεξης, αθωώθηκε πανηγυρικά.
   Ταυτόχρονα, οι δύο συμπολίτες που διαπληκτίσθηκαν χθες βράδυ στην Κατοχή και η διένεξή τους έφθασε σήμερα μέχρι τα Δικαστήρια, συνυπέγραψαν παρουσία των δικηγόρων τους, κοινή δήλωση ότι όλα οφείλονται σε παρεξήγηση και ότι δεν έχει καμία απαίτηση ο ένας από τον άλλον.
   Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτουμε την κοινή δήλωση ως έχει.
Όλα όσα ανακοινώθηκαν, πριν ακόμη αποφανθεί η Δικαιοσύνη, από υποψηφίους δημάρχους ως σπέκουλα εναντίον μας,  δηλώνουν την προσπάθειά τους να δείξουν ότι υπάρχουν. Είναι ένα ακόμη προεκλογικό παιγνίδι τους, που στηρίζεται σε μεγαλόστομες φράσεις και πολύ «σάλτσα».
   Δυστυχώς γι’αυτούς, οι πολίτες σταθερά επιλέγουν τον συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών» και για Δήμαρχο το γιατρό Νίκο Μουρκούση, κλείνοντας επιδεικτικά τ’αυτιά σε κραυγές και φθηνές συκοφαντίες.
Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου