Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο του Νίκου Μουρκούση

Ι.Π. Μεσολογγίου 21/5/14  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συμπολίτες και συμπολίτισσες, που με ψήφισαν και με έφεραν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και μάλιστα πρώτο.
   Την ερχόμενη Κυριακή, όλοι οι δημότες πρέπει να πάνε να ψηφίσουν και να επιλέξουν για δήμαρχο έναν συμπολίτη τους, που ζει αυτός και τα παιδιά του εδώ, που εργάζεται και προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο σαν γιατρός επί πολλά χρόνια, με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και διάφανη προσωπική διαδρομή.
   Καλώ όλες και όλους, να μην υποκύψουν σε κομματικές πιέσεις, σε μαύρη προπαγάνδα και σε άκρατη υποσχεσιολογία. Να καταλάβουν ότι, δεν μπορεί κανείς να βάλει για δουλειά στο Δήμο, σε κατασκευαστικές εταιρείες ή σούπερ μάρκετ, χιλιάδες ανθρώπους. Το λόγια τα ψεύτικα τα μεγάλα, τα έχουμε ζήσει, χρόνια τώρα, από τους πολιτικάντηδες των Αθηνών. Μην αφήσετε να σας ξεγελάσει κάποιος περαστικός, να υφαρπάξει την ψήφο σα, για να εξυπηρετήσει τα κομματικά και προσωπικά του συμφέροντα.
   Για μένα ο Δήμαρχος δεν είναι επάγγελμα, είναι κοινωνική πρόσφορά. Θέλω να εκλεγώ, όχι για να λύσω κανένα προσωπικό μου πρόβλημα. Θέλω να προσφέρω στους συμπολίτες μου, να βοηθήσω τον τόπο μου, να αλλάξω την γκρίζα καθημερινότητα των πόλεων και των χωριών,  να βοηθήσω ν’ανοίξουν δουλειές, να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια, να μείνει η νεολαία στον τόπο της.
   Με συνεργασία, σοβαρότητα, ειλικρίνια, γνώση και πολλή δουλειά, θα καταφέρουμε να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε συνθήκες ευημερίας για όλους τους δημότες.
Νίκος Γ. Μουρκούσης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ι.Π. Μεσολογγίου – Αιτωλικού - Οινιαδών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου