Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για να σώσουν τα κέρδη τους, καταστρέφουν την κοινωνία.
Τέσσερα χρόνια μνημόνια, τα χρόνια της πιο άγριας οικονομικής λιτότητας, έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην κοινωνία: 1.500.000 άνεργοι, 300.000 νοικοκυριά χωρίς καθόλου εισόδημα, 3.000.000 ανασφάλιστοι πολίτες χωρίς πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, 600.000 παιδιά που υποσιτίζονται, 200.000 κλειστές επιχειρήσεις. Αριθμοί αμείλικτοι που δείχνουν ένα μόνο τμήμα της καταστροφής που βιώνει ο λαός της πατρίδας μας, αριθμοί που μας δείχνουν ότι ένας δρόμος υπάρχει σε Ελλάδα και Ευρώπη:
Να τους σταματήσουμε!
Να τους σταματήσουμε να ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία, να διαλύουν την Υγεία και την Παιδεία, να στέλνουν τα παιδιά μας μετανάστες, να χαρίζουν δισεκατομμύρια σε τραπεζίτες και οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες, να παραγράφουν εκ των προτέρων τα αδικήματά τους την ώρα που κομματιάζουν τη ζωή μας, θίγουν την αξιοπρέπεια και την κυριαρχία του λαού μας.
Στην προσπάθεια τους να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται από το σάπιο σύστημα τους, έχουν επιστρατεύσει κανάλια, εφημερίδες και μεγαλοδημοσιογράφους χρησιμοποιώντας χυδαία προπαγάνδα. Βαφτίζουν έξοδο από τα μνημόνια την παραμονή μας στα μνημόνια τις επόμενες δεκαετίες και μάλιστα με χειρότερους όρους.
Μην τους ακούτε! Κλείστε τα αυτιά σας στους συκοφάντες.
Κλείστε τις τηλεοράσεις με τα κατασκευασμένα δελτία που προσπαθούν να σώσουν αυτούς που μας κατέστρεψαν.
Κλείστε τα αυτιά σας στα σχέδια αποχής ή διεξόδου της οργής σε κόμματα μαξιλαράκια του σάπιου κατεστημένου. Βγείτε στους δρόμους.


Το δίλημμα το βάζει η ζωή μας, ο ίδιος ο λαός:
Ή με το ΣΥΡΙΖΑ ή με τα μνημόνια!
Ή με την Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης, την Ευρώπη των εργαζομένων ή με την Ευρώπη του κεφαλαίου, τη γερμανική Ευρώπη του νεοφιλελευθερισμού και της ανέχειας.
                                                                                                                  
Τα Γραφεία – Εκλογικό Κέντρο
του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου
λειτουργούν  καθημερινά από 9:00π.μ-14:00μ.μ
και 18:00μ.μ – 22:00μ.μ
Τηλ. Επικοινωνίας: 26310 29266
26310 22887
Κεντρική Πλατεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου