Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δήλωση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στην Κατοχή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Πριν από μερικούς μήνες στη διάρκεια προγραμματισμένης λαϊκής συνέλευσης στην Κατοχή, οι ίδιοι άνθρωποι, υποψήφιοι σήμερα του συνδυασμού του κου Μουρκούση, μας έβριζαν με τον πλέον χυδαίο τρόπο και επιχείρησαν να βιαιοπραγήσουν σε βάρος μας.
Δεν με εκπλήσσει που σήμερα τραβούν κουμπούρια και στρέφονται ενάντια σε υποψηφίους άλλου συνδυασμού. Αυτό είναι το επίπεδο τους, με αυτό τον τρόπο πολιτεύεται ο συνδυασμός και ο ίδιος ο κος Μουρκούσης. Άκρατος λαϊκισμός, υιοθέτηση τραμπουκικών πρακτικών και μεθόδων, απειλές και εξυπηρετήσεις άνομων συμφερόντων (π.χ. «Νονοί» αθιγγάνων Αιτωλικού), με μοναδικό στόχο τις δημαρχιακές καρέκλες.
Με αυτές τις μεθόδους θα διοικούσαν το δήμο, αν τις κατακτούσαν. Όμως η κοινωνία μας ξέρει και γι’ αυτό σχεδόν 20 χρόνια τους στέλνει στην αντιπολίτευση.
Καταδικάζω απερίφραστα αυτές τις απαράδεκτες φασιστικές συμπεριφορές και καλώ την κοινωνία να στείλει ηχηρό μήνυμα απαξίωσης σε όλους όσοι τις ακολουθούν. Οι πολίτες του Δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου είναι υπερήφανοι και δεν ανέχονται συμπεριφορές «Φαρ – Ουέστ» και πρακτικές «θρασύδειλου τσαμπουκά».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου