Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη με το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων Εμμανουήλ Αγγελάκα.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, με το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων Εμμανουήλ Αγγελάκα.
Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για θέματα που χρειάζεται η ιδιαίτερη στήριξη από την πλευρά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και εστίασε ιδιαίτερα στο θέμα της γραφειοκρατίας και τα προβλήματα - δυσλειτουργίες που αυτή δημιουργεί.
Με τη σειρά του ο κ. Αγγελάκας αφου αναφέρθηκε στην ανάγκη της συνεργασίας του Δήμου με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκετε δίπλα στις ανάγκες των πολιτών και θα παρακολουθεί τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των έργων που έχουν αρχίσει στη περιοχή του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη υλοποίηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου