Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου.

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Παναγιώτη Κατσούλη, πραγματοποιήθηκε η 1η ενημερωτική συνάντηση  με το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, με θέμα «Η οικονομική κατάσταση του Δήμου – οι διεκδικήσεις του»
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ειπώθηκαν και τα παρακάτω: «Οι προκλήσεις της εποχής και η δυσχερή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται και η πόλη μας, επιβάλλουν οι όποιες αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις του παρελθόντος ανάμεσα στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και το Δήμαρχο Μεσολογγίου ν’ αποτελέσουν μια κακή παρένθεση που έκλεισε οριστικά. Προχωράμε μαζί, βλέποντας μόνο τον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας μας».
Ειδικότερα ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου κ. Βασίλης Σπυρόπουλος, αφού δήλωσε ότι «δεν είχε ποτέ σκοπό να θίξει το θεσμό του Δημάρχου και το πρόσωπο που σήμερα τον υπηρετεί προσέθεσε: Τα προβλήματα της πόλης μας αλλά και του Εμπορικού κόσμου είναι πολλά και σημαντικά και για το λόγο αυτό η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου θα βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, σεβόμενος όπως πάντα απόλυτα το θεσμό του Δημάρχου και το σημαντικό θεσμικό ρόλο του κου Κατσούλη στις διεκδικήσεις της πόλης».
Ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Παναγιώτης Κατσούλης ανέφερε πώς αποτελεί πάγια θέση της παρούσας δημοτικής αρχής η κοινή δράση με τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου, γι΄αυτό και θεωρώ αναγκαία την καλή συνεργασία με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο και προσβλέπω σε αυτή. Σημασία έχει η προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος, ΄΄ το καλό των πολλών ΄΄ , το οποίο είναι υπεράνω προσώπων. Το ΄΄εμεις΄΄ και όχι το ΄΄εγω΄΄ είναι το πρώτιστο.
Η κοινή στάση στις διεκδικήσεις του δήμου και η από κοινού υλοποίηση του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας που ξεκινά, είναι η απαρχή αυτής της καλής συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου