Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Θεμελιώθηκε το 2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου.


Μια ακόμη σχολική δομή θεμελιώθηκε στη περιοχή του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Το έργο προϋπολογισμού 4.720.000 ευρώ είναι ενταγμένο στα έργα ΕΣΠΑ και με την ολοκλήρωση του θα δοθεί λύση στο πρόβλημα της σχολικής στέγης των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου. Ήδη οι εργασίες ανέγερσης του νέου αυτού διδακτηρίου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και σε ένα περίπου χρόνο θα είναι έτοιμο.
Τον αγιασμό έκανε ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς και παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κασσαβέτη Γιώργος, οι αντιδήμαρχοι Καρατσόλης Παντελής, Κοταντάκης Δημήτρης, Καραδήμας Δημήτρης, Σπανός Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μεσολογγίου Παπαδημητρόπουλος Σάκης, οι σύμβουλοι Καλτσούλας Κώστας, Νούλας Πάνος και Καβάγιας Αριστείδης, καθώς και εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και της κατασκευάστριας εταιρίας.
Με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής έχουν απορροφηθεί από το ΕΣΠΑ για σχολικές υποδομές σε όλο το Δήμο, κεφάλαια που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται με την ολοκλήρωση τους οι μαθητές της περιοχής να στεγάζονται σε σύγχρονες σχολικές αίθουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου