Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αποκατάστασης της παραλίας Τουρλίδας.


Στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με βάση την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών (29/03/2013) και την απόφαση της Κτηματικής Υπηρεσίας Αιτωλ/νιας που την συνοδεύει και καθορίζει τις υποχρεώσεις των Ο.Τ.Α. «καθαρισμού των ακτών εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου (23/04/2013), παραχωρείται η χρήση των αιγιαλών και παραλιών της περιοχής ευθύνης του για το 2013, εκτός εκείνων που ανήκουν στο Λιμενικό ταμείο.
Άμεσα, στη δεύτερη φάση, θα καθαριστεί με ειδικό μηχάνημα κοσκινίσματος η άμμος των παραλιών σε Τουρλίδα, Αγία Τριάδα και Λούρο, θα επισκευαστούν οι υφιστάμενες υποδομές (ομπρέλες, τουαλέτες κ.α.) και θα μισθωθούν με τον τρόπο που προβλέπεται στην ΚΥΑ οι χώροι εξυπηρέτησης των λουομένων.
Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, απευθύνει έκκληση συνεργασίας στους καταστηματάρχες, τους εκμισθωτές των παραλιακών χώρων και τους λουόμενους, όπως με την καθημερινή τους συμπεριφορά διατηρήσουν από κοινού με τις υπηρεσίες του δήμου, την καθαριότητα και την αισθητική των συγκεκριμένων χώρων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου