Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Απολογισμός "ήττας" ή νίκης? του Κ. ΚατσαρούΚωνσταντίνος Κατσαρός <kkatsaros74@gmail.com>
Είναι ίσως από τις λίγες φορές που ένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ήττα», αν και δεν ήταν το επιθυμητό.
Αναφέρομαι στο αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών για το συνδυασμό του Ανδρέα Κατσανιώτη «Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας» που είχα την τύχη να είμαι μέλος.
Ο συνδυασμός μας είχε τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στην εκλογική νίκη.
Καταθέσαμε πρόταση ανατροπής στην πράξη, για να αλλάξουμε σελίδα.
Προτείναμε φρέσκα πρόσωπα. 23 από τους 24 υποψήφιους στην Αιτωλοακαρνανία συμμετείχαμε πρώτη φορά σε εκλογές τέτοιου επιπέδου.
Οι 29530 συντοπίτες μας από την πρώτη Κυριακή μας έδωσαν την πρωτιά. Αλλά και τη δεύτερη Κυριακή, οι 54779 (52,24%) που μας ψήφισαν, έδωσαν σαφέστατο μήνυμα ανατροπής της σημερινής κατάστασης.
Σε επίπεδο περιφέρειας το οριακό για πρώτη φορά αποτέλεσμα φανερώνει ότι στο όνειρο που είχαμε πίστεψαν πολλοί. Το νέο γεννήθηκε και αγαπήθηκε παντού και ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία!
Για όλα αυτά λοιπόν, το αποτέλεσμα δεν αποτελεί «ήττα» και είμαι υπερήφανος που συμμετείχα σε αυτό τον αγώνα!
Δεν θα μπορούσα όμως να μην αναφερθώ και στη στάση που κράτησαν κάποιοι λόγω κομματικής γραμμής (άκυρο ή λευκό) ή άλλων επιφυλάξεων ή ακόμη και συμφωνιών και απλά να τονίσω ότι η επιλογή τους οδηγεί τον τόπο μας σε μια πενταετία «μια από τα ίδια». Και είναι κρίμα τη στιγμή που είχαμε τη μοναδική και ίσως ανεπανάληπτη ευκαιρία να εκπροσωπείται η περιοχή μας από 4 περιφερειακούς συμβούλους…
Είναι σαφές ότι για την επόμενη πενταετία ο συνδυασμός μας οφείλει και θα ασκεί εποικοδομητική αντιπολίτευση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συγγενείς, τους φίλους και τους συμπατριώτες για τις 2890 ψήφους εμπιστοσύνης που μου έδωσαν και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να μάχομαι για το καλό του τόπου μου.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σημειώσω την ανεκτίμητη αγάπη και υποστήριξη που είχα από τη σύζυγο, τα παιδιά και τους γονείς μου. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου...

Κατσαρός Κώστας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σϋμβουλος
με το συνδυασμό του Α. Κατσανιώτη "ΜΑΖΙ, να φτιάξουμε τον τόπο μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου