Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ακαδημία Κολύμβησης- Υδατοσφαίρισης από το Γυμναστικό Όμιλο Μεσολογγίου


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡIΣΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
2014
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος θα λειτουργήσει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ του Γ.Ο. Μεσολογγίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Πρόκειται να λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ για μικρά παιδιά, καθώς και προαγωνιστικά τμήματα Κολύμβησης – Υδατοσφαίρισης διάρκειας δυο(2) μηνών (έως τέλος Αυγούστου2014).
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από τέλος Ιουνίου στην πισίνα του «ΠΛΑΖΑ» υπό την παρουσία και επίβλεψη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα και μεγάλη προπονητική εμπειρία στο αντικείμενο αυτό και με καθημερινή παρουσία Διπλωματούχου Ναυαγοσώστη. Ώρες προπονήσεων: 9.00 εώς 12.30
Τα τμήματα Water Polo και Κολύμβησης του Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου, δημιουργήθηκαν πέρυσι (2013) και έγιναν επίσημα μέλη της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με μοναδικό σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά στην αγαπημένη τους πόλη και αποτελούνται από πρώην Πολίστες-Κολυμβητές του ΝΟΜ, που ανδρώθηκαν στα νερά του λιμανιού μας και έγραψαν με χρυσά γράμματα την ιστορία του Μεσολογγίτικου Ναυταθλητισμού.
Ελάτε, λοιπόν, κοντά μας να μάθετε τα μυστικά της κολύμβησης και του Water Polo και να συνεχίσετε την μεγάλη μας ιστορία στον χώρο του Ναυταθλητισμού.
Όσον αφορά το οικονομικό μέρος, θα είναι μια πολύ μικρή και τυπική συνεισφορά για τις υπηρεσίες των προπονητών που θα απασχοληθούν και μόνο για τα τμήματα εκμάθησης. Θα είναι τριανταπέντε(35€)ευρώ το κάθε παιδί και για τους δυο(2) μήνες. Για τα αδέρφια θα υπάρχουν κλιμακωτές εκπτώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες (Ηλικίες-ώρες-εξοπλισμό κτλ) μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6944141017    &      6975367579
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής-Προπονητής Κολύμβησης & Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας.
Για περισσότερη ενημέρωση και καλύτερο συντονισμό θα γίνει συνάντηση με τους γονείς. Ο χώρος της συνάντησης και η ημέρα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα 23/06 στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο.
Τελειώνοντας, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη του «ΠΛΑΖΑ» κ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟ Νικόλαο, πολίστα και μέλος του Γ.Ο.Μ. για την δωρεάν παραχώρηση της πισίνας και για την προσφορά του στον αθλητικό εξοπλισμό των παιδικών τμημάτων.     
ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου