Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Λάβαμε και δημοσιεύουμε


 Νηπιαγωγός  "μαϊμού"
Την,  επί είκοσι χρόνια νηπιαγωγό,  Αθηνά Λόη, η αξιολόγηση που επιτέλους γίνεται σε αυτή την χώρα, την κατέβασε από το «λεφτόδεντρο». Μαϊμού η κυρία…  που απολύθηκε από τον Δήμο Μεσολογγίου, αντιμετωπίζει πλέον το ποινικό σκέλος και υποχρεούται σε επιστροφή των παρανόμως εισπραχθέντων !!
Η εν λόγω κυρία ήταν στέλεχος του Αριστείδη Καβάγια , η διαχείριση του οποίου θα πρέπει να ελεγθεί λεπτομερώς , έβγαζε διχαλωτή γλώσσα σε  τις συνεδριάσεις του Πνευματικού Κέντρου και παρέσυρε σε βλακώδεις αντιδράσεις διάφορους αφελείς γονεοκηδεμόνες…
Επιπλέον σήμερα είχαμε και βιαιοπραγίες στο Πνευματικό Κέντρο. Άλλη μαϊμού δισυπόστατη (κομμώτρια και καθαρίστρια) η σύζυγος του δημοτικού υπαλλήλου Μανιάτη, επιτέθηκε στην Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κα Βίκυ Κώτση, τα έκανε λαμπόγυαλο και την χτύπησε . Ο λόγος... ? Για το ότι η πρόεδρος , μετακίνησε τον συζηγάτο σε άλλη θέση και από ότι λένε, άρχισε να ερευνάτε ο βίος και η πολιτεία του.  Η κα Κώτση κατέθεσε μήνυση και η «κομμώτρια» αν δεν έχει συλληφθεί αναζητείται .
Μπράβο στην διοίκηση Καραπάνου!!! Άρχισαν πολύ σωστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου