Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Έχει κλέψει … καρδιές αργυρώνητες η «Μαρίνα» η Σαλονικιά !

Ανακοίνωση
Του Ναυτικού Ομίλου ΙΠ Μεσολογγίου
Έχει κλέψει … καρδιές αργυρώνητες η «Μαρίνα» η Σαλονικιά !
Και εμείς ως Ναυτικός Όμιλος, απορούσαμε μέχρι τώρα, επειδή «σηκώσαμε» το θέμα, πως τοπικοί άρχοντες και διάφοροι «ευπατρίδηδες», σπεύδουν όπως οι μύγες στο  σκ@τό , να υπηρετήσουν την Σαλονικιά !! Η εξήγηση υπάρχει. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, η παράνομη εμπορική δραστηριότητα έχει την ευχέρεια να πληρώνει κανονικά και καλά! Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν ευοδωθεί το σενάριο «ΜΙΤ΄κα» ! Ο πανούλης δια του κινήματος του «Η κοινωνία μπροστά» οραματίζεται , τώρα που δεν είναι  Πρόεδρος του ΚΡΑΤΙΚΟΥ Λ.Τ,  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για τον εξής απλούστατο (για τους μυημένους) λόγο. Αναζητείται εναγωνίως με τον πανούλη χαλίφη ξανά, η τρίτη ψήφος για το απόλυτο … κουμάντο! Βέβαια θα πουν κάποιοι , ότι σε μια εταιρεία χωρίς ισολογισμούς , άρα ανύπαρκτη και σε χώρο που εξελίσσεται  από καιρό μια παράνομη εμπορική δραστηριότητα, τι ακριβώς επιδιώκουν ? Η απάντηση είναι εύκολη … ότι προλάβουν. Το Λιμεναρχείο επιτέλους έχει αρχίσει δράση στα «Ολλανδικά»!  Με επιφύλαξη μπορούμε να πούμε, επειδή βλέπουμε σωστές ενέργειες σε κάποιους τομείς και αρκετή φιλοδοξία (απαραίτητη  προϋπόθεση) ότι ο Δήμαρχος δύσκολα θα τσιμπήσει… Ο πανούλης της αριστεράς και της προόδου, αφού εξασφάλισε θέση από χρόνια στο κρατικό «παχνί», διώκει μανιωδώς   θέσεις προσοδοφόρες (παραστάσεις) και εφαλτήρια για την βουλή! (για φανταστείτε τον, διάδοχο του Κουρουμπλή, με 8000 το μήνα!).
Για το Λιμένα και τα ζητήματα του Μεσολογγίου , ούτε έδωσε ούτε δίνει δεκάρα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τον λιμένα τον διέλυσε. Η ουσία είναι ότι είναι «τσιμπημένος» με την Σαλονικιά και πάντα προσέτρεχε με το εκ  Δωρίδας , στέλεχος του.
Για μας το πάζλ της παρέας , πλέον συμπληρώθηκε. Διαθέτουμε και τα ανάλογα ιδιωτικά συμφωνητικά με τον ιπτάμενο «επενδυτή».
Υ.Γ.  Οι μη μυημένοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι εσχάτως ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσκολληθεί στον Δήμαρχο, καθήμενος δίπλα του, κάνοντας ανακοινώσεις κατά  του προέδρου του Λ.Τ  Τελώνη Γεωργίου επειδή τον ενοχλεί η εφαρμογή της νομιμότητας και  μιλώντας για Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο λες και θα κάνει κουμάντο αυτός .
Η διοίκηση του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου