Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Να ενταχθεί και ο Δήμος Μεσολογγίου στο νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για το 2016  Μεσολόγγι, 5 Απριλίου 2016Η αρμόδια αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου ανακοίνωσε τους 51 δήμους που επιλέχθηκαν μέσα από κριτήρια ποσοστού μακροχρόνιας ανεργίας, να ενταχθούν στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για το 2016, με στόχο να προκύψουν 19.754 θέσεις εργασίας συνολικά. Οι ωφελούμενοι θα αξιοποιηθούν σε έργα περιβαλλοντικής αναβάθμισης, επισκευής κτιρίων και δομών των δήμων, παιδικές χαρές, πάρκα και βιβλιοθήκες.
Ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου απουσιάζει από τη σχετική ανακοινωθείσα λίστα. Η παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» θεωρεί ότι και ο δήμος μας πρέπει να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα – το οποίο σημειωτέον είναι 8μηνης διάρκειας – καθώς πλησιάζει ή πληροί τις προϋποθέσεις ένταξης.
Στη μελλοντική επίσκεψη της αρμόδιας υπουργού πρέπει να εξεταστεί σοβαρά η πρότασή μας ώστε να προχωρήσει και η ένταξη του δήμου Μεσολογγίου στο εν λόγω πρόγραμμα, διότι η ανεργία είναι μία και πλήττει όλους τους κατοίκους της περιοχής, ανεξαρτήτως κριτηρίων βαρύτητας και στατιστικών δεδομένων.     
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού
«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Π. Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου