Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής ΕλλάδαςΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 13 Απριλίου 2016
Δελτίο Τύπου
Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2016 στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Με στόχο τη βέλτιστη κατανομή των περιορισμένων πόρων κατά τρόπο που να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αναπτυξιακό αποτέλεσμα, ώστε η περιοχή μας και συνολικά η χώρα να τεθεί σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης, καταρτίστηκε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2016.
Το Πρόγραμμα θα τεθεί προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στην επόμενη συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 3 μ.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής).
«Βασικός σκοπός μας είναι να υπάρξει η άμεση απορρόφηση των προβλεπόμενων πόρων των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων της περιόδου 2014-2020 και η ολοκλήρωση των έργων της παλαιάς περιόδου 2007 – 2013 ώστε να πραγματοποιηθεί επιτυχώς το κλείσιμο των προγραμμάτων αυτών δίχως την απώλεια πόρων» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Επιπλέον, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα συζητηθεί και ο τρόπος δημοπράτησης έξι εργολαβιών για τη συντήρηση – αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας του Εθνικού Οδικού Δικτύου ΠΔΕ, η πρόσληψη εποχικού προσωπικού ορισμένου χρόνου κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου