Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Κλοπή στο Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου

Σχετικά με την πρόσφατη κλοπή δύο εξωλέμβιων μηχανών από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου στο λιμάνι, ο Πρόεδρος του ομίλου κ. Γιάννης Κανής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

     « Τελευταία ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου και προσωπικά εγώ, έχουμε στοχοποιηθεί. Υπήρξαν σκόπιμα παραπλανητικά δημοσιεύματα εις βάρος μας, έως και εντελώς ανυπόστατα, με σκοπό να μας εκφοβίσουν και να μας φιμώσουν, κυρίως για την υπόθεση Μαρίνα Μεσολογγίου.
   Επίσης ο δήμαρχος, που είναι πρόεδρος αμοιβόμενος στην «Μαρίνα Α.Ε.», μας λοιδώρησε στο δημοτικό συμβούλιο επειδή αναδείξαμε την παράνομη δραστηριότητα σε βάρος των συμφερόντων της πόλης και μας στοχοποίησε ως δήθεν σαμποτέρ –αν είναι δυνατόν- της ανάπτυξης του λιμανιού.
   Ταυτόχρονα, έγινε απόπειρα μομφής, με παρότρυνση του δημάρχου, από τρία μέλη του Ομίλου, η οποία αποδείχθηκε αβάσιμη και αστήρικτη και ως εκ τούτου απεσύρθη!
    Τώρα, έγινε σημαντική και στοχευμένη κλοπή δύο εξωλέμβιων μηχανών μας, μέσα από το λεμβαρχείο του Ομίλου. Η κλοπή αυτή είναι σημαντική διότι μας ακυρώνει πολλές δράσεις και καθιστά άκρως προβληματική την διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος Κανόε-Καγιάκ, που διοργανώνουμε κάθε χρόνο και που για φέτος έχει προγραμματισθεί για τον ερχόμενο Αύγουστο. Ένα πρωτάθλημα που φέρνει στο Μεσολόγγι περίπου 350 αθλητές με τους συνοδούς τους και αφήνει στην τοπική αγορά 80 περίπου χιλιάδες ευρώ.
   Μήπως αυτή η κλοπή εντάσσεται στα πλαίσια της στοχοποίησή μας; Να περιμένουμε ακόμη και δολιοφθορές; Η Αστυνομία πάντως επενέβη άμεσα και κάνει εξαιρετική δουλειά. Εμείς όμως παραμένουμε έκπληκτοι θεατές στα τεκταινόμενα και βαθιά προβληματισμένοι για τα νέα ήθη της πόλης μας.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου