Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για την 21η Απριλίου

Νομαρχιακή επιτροπή Αιτωλ/νίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(για τη μαύρη επέτειο)
Πάντα επίκαιρος ο αγώνας για Δημοκρατία
Η μαύρη επέτειος της 21ης Απρίλη 1967, της 7χρονης χουντικής τυραννίας και του φασισμού, βρίσκει το λαό μας σε εξαθλίωση. Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα είναι απόλυτα συνυφασμένη με την πλημμελή λειτουργία των θεσμών ή την παντελή απουσία τους απ’ τις πολιτικές, διοικητικές και κοινωνικές δραστηριότητες και ανάγκες των πολιτών.
Σήμερα η Δημοκρατία βάλλεται απ’ την επίθεση των τοκογλύφων με τη συμμαχία των κρατούντων, αφού απαξιώνουν το κοινοβούλιο και το νομοθετικό έργο, λειτουργώντας δικτατορικά και κυβερνώντας με υπουργικές αποφάσεις και Προεδρικά διατάγματα. Σήμερα η Δημοκρατία βάλλεται από τα ναζιστικά ανδρείκελα που υπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές σε βάρος της χώρας μας και του λαού μας. Σήμερα η Δημοκρατία βάλλεται από αυτούς που υπηρετούν ή ανέχονται το φόβο, το μίσος, το ρατσισμό, το έγκλημα, τη βαρβαρότητα.
Η δημοκρατική ανατροπή της σημερινής κατάστασης, με τον αγώνα του Ελληνικού λαού, θα αποτελέσει την καλύτερη ελπίδα για να απομακρυνθεί ο τρόμος της εξαθλίωσης και ο εφιάλτης του Φασισμού. Με τη δημοκρατική ανατροπή θα εδραιωθεί η Δημοκρατία και θα ανυψωθούν οι οικουμενικές αξίες των ελεύθερων πολιτών, γιατί αυτό επιθυμεί διακαώς η τεράστια πλειονότητα των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου