Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Οι δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για τον Τουρισμό

Δράσεις που προγραμματίζει και υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τον τουριστικό τομέα, πρόκειται να παρουσιαστούν σε εκδήλωση την ερχόμενη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο.
Ειδικότερα θα παρουσιαστούν οι εξής δράσεις: «Λογότυπο ΠΔΕ-Τουριστικά Έντυπα», «Δημιουργία Παρατηρητηρίου Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας στον Τουριστικό Τομέα», «Πρωτοβουλία: Πράσινος Ξενοδόχος», το «πρωινό της Δυτικής Ελλάδας» στα πλαίσια των πολιτικών της ΠΔΕ για τον πρωτογενή τομέα.
Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος η «Ενίσχυση ΜΜΕ από το ΠΕΠ με έμφαση τον Τουρισμό» από την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ο προέδρος του HATTA κ. Γιώργος Τελώνης, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος θα αναπτύξει το θεμα «Πολιτικές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τον τουριστικό τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου