Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Δυο Συναυλίες στη Σειρά θα Πραγματοποιηθούν τις Μέρες των Χριστουγέννων στο Αιτωλικό


 Τρύπες – Ξύλινα Σπαθιά
https://www.youtube.com/watch?v=cyciTvxs6No
Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής σ” ένα οπτικοακουστικό live αφιέρωμα στις δύο θρυλικές μπάντες της Θεσσαλονίκης, που σημάδεψαν με τον ήχο τους την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή. Στο αφιέρωμα συμμετέχουν δύο μουσικοί που υπήρξαν μέλη στις δύο αυτές μπάντες, πράγμα που εγγυάται την εκ των έσω γνώση των μυστικών του ήχου τους και κυρίως, την αυθεντικότητα της συνταγής της ενέργειας που εκλύονταν στα live τους.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
KASTANAS CAFE BAR  Εθνικής Αντιστάσεως 10,
Πεζόδρομος Κεντρική Πλατεία Αιτωλικού τηλ: 2632 024179
ΕΝΑΡΞΗ : 23:00   ΕΙΣΟΔΟΣ 5 € με ποτό
Πέτρος Θεοτοκάτος
https://www.youtube.com/watch?v=3Xqb1OFzoTs
Λίγες μέρες πριν το τέλος της χρονιάς, ο Πέτρος Θεοτοκάτος θα βρεθεί στο Αιτωλικό με τη μπάντα του για ένα μοναδικό live στο Macucu Café Bar, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.
Από τους ιδιαίτερους εκπροσώπους της ελληνικής ροκ σκηνής, ο Πέτρος Θεοτοκάτος θα ερμηνεύσει τραγούδια του που αγαπήσαμε από την πολύχρονη παρουσία του στη δισκογραφία («Θα χαθώ», «Δική μας η νύχτα», «η ελευθερία δε νικιέται» και άλλα..), νέα από το επερχόμενο άλμπουμ του, καθώς και διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών όπως ο Παύλος Σιδηρόπουλος, οι Τρύπες, ο Iggy Pop, οι Joy Division, οι Nirvana, ο Neil Young κ.ά….
Μαζί του θα είναι οι μουσικοί: Γιάννης Κόκκινος (ηλεκτρικό κοντραμπάσο) Oscar the Pussycat (κρουστά)
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Macucu Καφέ Μπαρ Δυτική Παραλία Αιτωλικό ώρα έναρξης 22:30
 Είσοδος Ελευθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου